Ώρα για After Drinks; 8 outfits που μπορείς να συνθέσεις για super minimal εμφανίσεις

Διανύουμε μια από τις πιο δύσκολες χρονιές και η αλήθεια είναι πως όσο και αν προσπαθούμε να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας, λίγο ο καιρός που χάλασε, λίγο το άγχος που νιώθουμε για την πανδημία δεν καταφέρνουμε να χαρούμε με τις πιο απλές χαρές της καθημερινότητας.

Ε λοιπόν, από σήμερα αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε απαισιόδοξοι, να νιώσουμε πιο όμορφα με τους εαυτούς μας, να βγούμε για αυτά τα after drinks που τόσο καιρό παλεύουμε και πάνω από όλα να

νιώσουμε και πάλι όμορφες και στιλάτες. Τι λες; Νιώθεις έτοιμη να ακολουθήσεις κι εσύ αυτό το πλάνο μαζί μας; Πάντως εμείς θα σου δείξουμε ποια trends αξίζει να ακολουθήσεις για να δημιουργήσεις τα πιο ωραία και μίνιμαλ looks για μια χαλαρή απογευματινή ή βραδινή έξοδο με τις φίλες σου, τον σύντροφό σου ή την οικογένειά σου.

After Drinks Look #1

Η ζακέτα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια της σεζόν και η αλήθεια είναι πως φέτος είναι το αγαπημένο μας φθινοπωρινό «πανωφόρι». Σε καταστήματα και e-shops θα βρεις ζακέτες μακριές γυναικείες που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις υπέροχα looks. Για ένα πιο απογευματινό ή βραδινό look συνδύασε τη ζακέτα σου με ένα κολάν με καμπάνα, ένα παντελόνι που θα λατρέψουμε αυτό το φθινόπωρο.

After Drinks Look #2

Σου αρέσει να φοράς κοστούμι στη δουλειά αλλά σε μια βόλτα προτιμάς ένα πιο σέξι σύνολο; Τότε ακολούθησε αυτό το look και φόρεσε ένα μαύρο σακάκι χωρίς μπλούζα από μέσα και συνδύασέ το με ένα κολάν με καμπάνα που θα σε σε κάνει να νιώθεις σέξι αλλά ταυτόχρονα θα νιώθεις και πιο άνετα από ποτέ.

After Drinks Look #3

Ένα από τα γυναικεία κολάν με δυναμικά prints μπορεί να σε βοηθήσει να «χτίσεις» ένα υπέροχο στιλ. Συνδύασέ το με ένα μαύρο μακρύ σακάκι για να παραμείνεις chic σε κάθε σου έξοδο και μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το look με ψηλοτάκουνες γόβες, πέδιλα ή mules.

After Drinks Look #4

To κρουαζέ πουκάμισo χαρίζει στιλ σε κάθε μας εμφάνιση. Φόρεσέ τα με μίνι ή μίντι φούστες αλλά και με παντελόνια και ολοκλήρωσε το look με μια με μια κομψή μακριά ζακέτα.

After Drinks Look #5

Το ροζ παραμένει στα χρώματα που αγαπάμε αυτό το φθινόπωρο! Ένα κρουαζέ τοπ και μια fluffy ζακέτα θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα απλό, μίνιμαλ αλλά ταυτόχρονα σικάτο look.

After Drinks Look #6

Όταν τα prints είναι διακριτικά σε ένα ρούχο μπορείς να κάνεις mix & match συνδυασμούς και το αποτέλεσμα να παραμείνει απλό, μίνιμαλ και κομψό. Σε αυτό το look βλέπουμε ένα ριγέ κολάν με ένα κομψό σακάκι, ένα look που θα υιοθετήσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

After Drinks Look #7

Oι ραφές που φαίνονται σε κολάν και παντελόνια είναι επίσης must have τάση για τη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα! Φόρεσε αυτά τα κολάν που  από το πρωί στη δουλειά, στη βόλτα αλλά και για after drinks με τις φίλες σου ή τον αγαπημένο σου. Πρόσθεσε από πάνω μια από τις ζακέτες μακριές γυναικείες και είσαι έτοιμη!

After Drinks Look #8

Αν έχεις παρακολουθήσει καθόλου στα social media θα έχεις δει πως φέτος τα vegan δέρματα έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση και τα αγαπάμε ιδιαίτερα! Πολλές influencers τα έχουν προσθέσει στη φθινοπωρινή τους ντουλάπα γιατί δίνουν στιλ και είναι αρκετά οικονομικά. Ένα μπορντό κολάν θα το φορέσεις εύκολα όλες τις ώρες και θα συνδυαστεί φανταστικά με ένα μαύρο σακάκι.

Διαβάστε ακόμα: 3 διαφορετικοί τρόποι για να συνδυάσεις το…βαρετό πουλοβεράκι σου! (VIDEO)

H Rocky Barnes μας δίνει 4 ιδέες για τα χειμερινά μας πανωφόρια- Εσύ ποιο θα επιλέξεις;

5 νέοι τρόποι για να φορέσεις το κοστούμι σου μέσα στον Οκτώβριο!

Keywords
Τυχαία Θέματα