Early trends report: Το κόκκινο θα είναι η απόλυτη τάση του Φθινοπώρου!

Παρόλο που το Φθινόπωρο αργεί ακόμα, είναι σίγουρο ότι είμαστε έτοιμές για μία ακόμα μοντέρνα και full stylish σεζόν.

Δεν είναι ασυνήθιστο ότι η βιομηχανία της μόδας μας δίνει κάποιες ενδείξεις για τις τάσεις της επόμενης σεζόν από νωρίς.

View this post on Instagram

A post shared by Prabal Gurung (@prabalgurung)

Μερικές από τις πρώτες fashion αναφορές για το τρέχον έτος δείχνουν ότι ίσως η πιο hot τάση της σεζόν είναι το κόκκινο και θα το βλέπουμε

παντού φέτος το Φθινόπωρο.

Το εντυπωσιακό χρώμα εμφανίστηκε σε πολλά fall ready-to wear fashion shows όπως στους οίκους Ferragamo, Hermes ,Valentino και Prabal Gurung με statement και πρωταγωνιστικά κομμάτια!

View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

View this post on Instagram

A post shared by FERRAGAMO (@ferragamo)

Εκτός όμως από τις πασαρέλες, πολλά αγαπημένα καταστήματα και brands ετοιμάζονται για μία κόκκινη έκρηξη που θα κυριαρχήσει στης ντουλάπες μας!

Με το κόκκινο λοιπόν να αποτελεί μία αναμενόμενη τάση έχουμε ήδη αρχίσει να σκεφτόμαστε πώς θα εντάξουμε το δυναμικό και sexy αυτό χρώμα στην γκαρνταρόμπα και στα outfits μας.

View this post on Instagram

A post shared by FERRAGAMO (@ferragamo)

Θα το φορέσουμε σίγουρα με πολλούς τρόπους παραμένοντας στυλάτες και εντυπωσιακές, είτε επιλέξουμε ένα total red look, επιλέγοντας βασικά κομμάτια είτε σαν μία διακριτική κόκκινη πινελιά που θα ξεχωρίσει!

View this post on Instagram

A post shared by Hermès (@hermes)

Για όσες αγαπάτε το πιο μινιμαλιστικό στυλ η ενσωμάτωση του κόκκινου στα αξεσουάρ σας είναι ο πιο έυκολος τρόπος για να υιοθετήσετε την συγκεκριμένη τάση.

Κόκκινες τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα ή αξεσουάρ μαλλιών θα δώσουν το pop of color που θέλετε στην εμφάνιση σας χωρίς να επενδύσετε σε πιο βασικά και statement κομμάτια.

Μια ματιά ακόμα:

Love inspiration: Κάντε το πιο στυλάτο και ρομαντικό look του Καλοκαιριού!

Shorts suit: Το απόλυτο στυλάτο καλοκαιρινό σετ!

Συνδυάστε το καφέ χρώμα με τον πιο chic τρόπο από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Keywords
Τυχαία Θέματα