Ανθή Σαλαγκούδη: «Η διοίκηση δεν έδινε βαρύτητα στα νούμερα τηλεθέασης, ήταν δική τους απόφαση»

Αυλαία έριξε την περασμένη Κυριακή (16/7) η εκπομπή «Κουβέντα να γίνεται», που παρουσίαζε η Ανθή Σαλαγκούδη στο κανάλι Action 24.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής,  η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Καλοκαίρι yes» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, καθώς και το «Survivor All Star».

Όσα δήλωσε η Άνθη Σαλαγκούδη στην κάμερα
της ψυχαγωγικής εκπομπής του Open

«Ήταν ένας χρόνος πάρα πολύ απαιτητικός, πάρα πολύ δύσκολος με πάρα πολλή επικαιρότητα, είχαμε και δυσάρεστα γεγονότα, διπλές εκλογές. Νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με το κανάλι, εφόσον τελειώνει η συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν θα συνεχιστεί, είμαι έτοιμη για καινούργιες προκλήσεις», τόνισε στη συνέχεια η παρουσιάστρια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να την δούμε και σε κάτι ψυχαγωγικό.

Σε άλλο σημείο, όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν την επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, η ίδια απάντησε: «Όλους τους επαγγελματίες τους επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης. Στο Action24, επειδή είναι ένας νεοσύστατος σταθμός και αυτό μου άρεσε, η διοίκηση δεν έδινε τόση βαρύτητα στα νούμερα τηλεθέασης, ήταν δική τους απόφαση. Αν με ρωτάς, θα ήθελα να υπάρχουν νούμερα τηλεθέασης, για να ξέρουμε περίπου πού βρισκόμαστε».

Κλείνοντας, η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε πως της έγινε πρόταση για φετινό κύκλο του «Survivor», ωστόσο πρόκειται για έναν κύκλο που έχει κλείσει οριστικά για την ίδια.

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Φίνου κατά Μαριάντας Πιερίδη: «Είναι τραγικά τα μηνύματα όπως ο τόνος της φωνής σας»

Δύσκολες στιγμές για την Άννα Φόνσου: Μετακομίζει προσωρινά στο «Σπίτι του Ηθοποιού» -Τι συνέβη;

Πολύ μεγάλη η πυρκαγιά στον Κουβαρά: Μήνυμα εκκένωσης από το 112, στη μάχη ελικόπτερα, αεροσκάφη και Ρουμάνοι πυροσβέστες (φωτό-βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα