Emmy Awards 2019: Τα βερνίκια νυχιών που φόρεσαν οι αγαπημένες μας celebrities!

Tα Emmy Awards και πιο συγκεκριμένα οι εμφανίσεις και τα beauty looks των stars θα μας απασχολούν μέχρι να στρωθεί και πάλι το κόκκινο χαλί. Κάθε μέρα μία λεπτομέρεια έρχεται στην επιφάνεια τόσο για το look όσο και για τα προϊόντα που χρησιμοποίησαν οι beauty experts για να το δημιουργήσουν.

Τα mani looks των celebrities ήταν chic, εντυπωσιακά, trendy

αλλά και super εξεζητημένα. Υπήρχαν όμως και κάποια που λατρέψαμε στ’ αλήθεια και πολύ θα θέλαμε να γνωρίζουμε το βερνίκι που άπλωσαν οι μανικιουρίστ. Φυσικά, τίποτα δεν μένει κρυφό ειδικά στην εποχή των social αφού τόσο οι ίδιες οι celebrities όσο και οι nail artists ανέβασαν posts και stories στο Instagram από την προετοιμασία ενημερώνοντας όλες εμάς για τα προϊόντα που τις βοήθησαν να αποκτήσουν τη λαμπερή τους εμφάνιση.

Όσο αφορά το μανικιούρ η Essie είχε την τιμητική της. Αφού τουλάχιστον 6 nail artists χρησιμοποίησαν βερνίκια του γνωστού brand προκειμένου να χαρίσουν στις φίλες και πελάτισσες το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και πιο συγκεκριμένα:

Το look της Mandy Moore ήταν το πιο δημοφιλές στο twitter. Επέλεξε ένα απαλό και chic manicure. H nail atist Michelle Saunders επέλεξε την απόχρωση Mademoiselle, ένα ροζ, τρυφερό χρώμα που ταίριαζε απόλυτα με τα διαμαντένια κοσμήματα της ηθοποιού.

Η Viola Davis έγινε viral όχι μόνο για τα sneakers που φόρεσε στη σκηνή αφήνοντας στην άκρη τα ψηλοτάκουνα πέδιλα της αλλά και με το μανικιούρ της που ήταν έντονο, βαθύ κόκκινο της Βουργουνδίας. Πρόκειται για την απόχρωση Ace of Shades που ταίριαζε απόλυτα και με το make up look.

H Regina King προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και στη συγκεκριμένη της εμφάνιση έμεινε σταθερή στην άποψη της. Το μανικιούρ της όμως ήταν λαμπερό φούξια με shimmer. Πρόκειται για την απόχρωση Jamaica Me Crazy.

H Joey King είχε το ωραιότερο, πιο δημιουργικό και ρομαντικό μανικιούρ της βραδιάς. Η βάση της ήταν nude αλλά στο παράμεσο και το μικρό δάχτυλο ήταν ζωγραφισμένες μικροσκοπικές κόκκινες καρδιές με το Essie gel Couture στην απόχρωση Bubbles Only.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thuy Nguyen (@thuybnguyen) στις 22 Σεπ, 2019 στις 9:08 μμ PDT

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το χρυσό, μεταλλικό από τη λίστα. Το υιοθέτησε η Julia Garner και πρόκειται για το Essie Gel Couture, What’s Gold is New.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Garner (@juliagarner94) στις 22 Σεπ, 2019 στις 3:15 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

H Kendall Jenner άλλαξε δραματικά το χρώμα των μαλλιών της δύο φορές σε μία εβδομάδα!

Emmy Awards 2019: Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε στην Joey King το ωραιότερο, vintage hair look

Keywords
Τυχαία Θέματα