Face mist: Τα 5 καλύτερα για ενυδατωμένη επιδερμίδα όλη μέρα!

Έχει καύσωνα και ψάχνουμε τρόπους να δροσιστούμε, ειδικά όσοι βρίσκονται ακόμα στην Αθήνα! Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την παραλία που ακόμα και εάν ρίξουμε τη βουτιά μας έπειτα πάλι ψάχνουμε μια ανάσα αναζωογόνησης!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναγκαίο για την τσάντα μας το καλοκαίρι αλλά και το νεσεσέρ παραλίας από ένα ενυδατικό face mist! Tο μπουκάλι εκείνο με όλα τα θρεπτικά συστατικά, τα έλαια, τις βιταμίνες και τα φίλτρα που θωρακίζουν την επιδερμίδα

από εξωτερικούς παράγοντες και είναι must!

Ανάσα δροσιάς για την επιδερμίδα που διψά για ενυδάτωση, ειδικά αυτήν την περίοδο, καθώς ένα μαγικό ψέκασμα αυτού του πολυχρηστικού προϊόντος σε ανακουφίζει! Να πούμε πως τα περισσότερα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι και σταθεροποιητικά για το μακιγιάζ ώστε να μένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες!

Δεν θα αναφερθώ στα setting sprays που λειτουργούν και ως primer για βάση μακιγιάζ αλλά στα “water mist” που είναι ιδανικά για καλοκαίρι και παραλία, έχουν τη δράση του toner και χαρίζουν την στιγμιαία αίσθηση φρεσκάδας που χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή.

Πάμε να δούμε και μαζί τα 5 καλύτερα “new entries” που κυκλοφορούν στην αγορά, μας έκαναν εντύπωση και θέλουμε να έχουμε πάντα στην τσάντα μας για φρεσκάδα όλη μέρα!

#1.FRESHRose Instant Hydration Mist

Το νέο σπρέι προσώπου με άμεση ενυδατική δράση Rose Instant Hydration Mist από την Fresh είναι ειδικά σχεδιασμένο, ώστε άμεσα να μειώνει την όψη των πόρων, να καταπραΰνει και να απαλύνει το δέρμα, καθώς και να αναπληρώνει τον όγκο της επιδερμίδας χάρη στα βασικά συστατικά του, όπως το ρόδο της Δαμασκού – το οποίο προέρχεται από την Κοιλάδα των Ρόδων στη Βουλγαρία και έχει την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία – καθώς και το καταπραϋντικό ροδόνερο, το οποίο χρησιμοποιείται για τις τονωτικές και στυπτικές ιδιότητές του ήδη από την αρχαιότητα.

#2.ATHONITES – SOOTHE AND HYDRATE FACE MIST

Ενυδατώνει, τονώνει και ενισχύει το μικροβίωμα της επιδερμίδας του προσώπου. Πρόκειται για ένα καταπραϋντικό μείγμα εμπλουτισμένο με πρεβιοτικά, χωρίς αλκοόλη, που αποτελείται από 98.3% συστατικά φυσικής προέλευσης. Η καταπραϋντική δράση του ενυδατικού Mist ενισχύεται από τις φυσικές πράσινες νότες του γερανιού και από τα αρώματα χαμομηλιού και κυπαρισσιού.

#3.LANEIGE – Cream Skin Mist – Toner and Moisturizer

Το Cream Skin συνδυάζει τη δράση τονωτικής λοσιόν και ενυδατικής κρέμας σε ένα μόνο προϊόν. Χάρη στην υγρή, δροσερή και πρωτοποριακή υφή του με τις ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες συνδυάζει τα οφέλη των δύο βασικών σταδίων της ρουτίνας περιποίησης.

Προετοιμάζει, καταπραΰνει και προστατεύει την επιδερμίδα σας όπως μια τονωτική λοσιόν, αλλά χαρίζει έντονη ενυδάτωση που διαρκεί όπως μια κρέμα.

#4.L’OCCITANE – Immortelle Precious Mist

Σπρέι για το πρόσωπο χωρίς αλκοόλ για ενυδάτωση, τόνωση, άνεση και απαλότητα στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με υπεύθυνης προέλευσης ανθόνερο Immortelle από την Κορσική και μαζί με ένα δυναμικό σύμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος είναι ιδανικό για να διατηρεί το δέρμα φρέσκο και ενυδατωμένο όπου κι αν βρίσκεστε.

#5.VT COSMETICS – CICA Double Mist

Ένα ενυδατικό mist με διπλή φόρμουλα ελαίου και water based που παρέχει ενυδάτωση, καταπραΰνει την επιδερμίδα και προστατεύει από την ξηρότητα. Επαναφέρει την ισορροπία υγρασίας – λιπαρότητας της επιδερμίδας.

Διάβασε αναλυτικά τα συστατικά που περιέχουν και διάλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιδερμίδας σου!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Mια ματιά ακόμα:

Zendaya: Πως να κοπιάρεις το glamorous chic μακιγιάζ της! 

Keywords
Τυχαία Θέματα