Fashion Alert: 5 τρόποι να φορέσεις ρίγες μέσα στο Φθινόπωρο

Το αγαπημένο print του καλοκαιριού είναι οι ρίγες. Φέτος όμως, αυτό το σχέδιο παραμένει στην ντουλάπα μας και μάλιστα έρχεται για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο κάθε μας εμφάνιση.

Το πώς θα προσθέσεις τις ρίγες στα everyday look σου είναι δική σου υπόθεση αλλά εγώ σου έχω μερικές ιδέες που σίγουρα θα σε εμπνεύσουν.

#1. Επίλεξε ένα oversized πουλόβερ και συνδύασέ το με ένα δερμάτινο παντελόνι και

loafers, όπως κάνει η γνωστή influencer Rocky Barnes.

View this post on Instagram

A post shared by R O C K Y B A R N E S (@rocky_barnes)

#2. Σε ένα ακόμα κομψό look της η Rocky συνδυάζει το off-white τζιν της με λευκό ριγέ πουλόβερ και μπεζ μποντάκια και δείχνει υπέροχη. Με αυτά τα 3 basic κομμάτια μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks.

View this post on Instagram

A post shared by R O C K Y B A R N E S (@rocky_barnes)

#3. Αν θέλεις ένα πιο χαλαρό και casual outfit ακολούθησε το παράδειγμα της Danielle Bernstein και συνδύασε το ριγέ πουλόβερ σου με ένα off-white τζιν παντελόνι και sneakers.

#4. H Mary Lawless Lee φοράει το δικό της ριγέ πουλοβεράκι με off-white παντελόνι και αμάνικο παρκά ενώ ολοκληρώνει το styling με γυαλιά ηλίου με πορτοκαλί φακό και τα απαραίτητα κοσμήματα.

#5. Τέλος, η Danielle μας δείχνει ένα ακόμα υπέροχο outfit ταιριάζοντας το ριγέ τοπ της με oversized blazer και μια δερμάτινη μάξι φούστα. Η ίδια τελειοποιεί το look της με μαύρες μπότες και γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε περισσότερα:

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple! 

Τα φορέματα του Φθινοπώρου που δε θα θέλουμε να βγάλουμε από πάνω μας

Γιλέκο: Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου για να αναβαθμίσεις το στιλ σου; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα