Κώστας Φαλελάκης: Ξανά ερωτευμένος μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

Ο Κώστας Φαλελάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Γιάννη Πουλόπουλο και αναφέρθηκε στον Μηνά Χατζησάββα, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι, ενώ αποκάλυψε πως εδώ και λίγα χρόνια έχει μπει στη ζωή του ένας νέος έρωτας. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως είναι ευτυχισμένος και πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και δύο χρόνια.

Όσον αφορά στον Μηνά Χατζησάββα, ο Κώστας Φαλελάκης ανέφερε πως το πένθος του κράτησε πέντε χρόνια, ενώ μετά τον θάνατό του ταλαιπωρήθηκε με τη γραφειοκρατία. Ειδικότερα, ο ηθοποιός

δήλωσε:

«Το πένθος για τον Μηνά Χατζησάββα κράτησε πέντε χρόνια. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ οικονομικά γιατί είχα κάποιους φόρους από τη νομοθεσία που δεν προέβλεπε αυτή τη σχέση να έχει κάποιες ελαφρύνσεις.

Πλήρωσα φόρο για αυτό το σπίτι που αποκτήσαμε από κοινού 30.000 γιατί ναι μεν είχαμε διαθήκες αλλά αυτές δεν έχουν ασφάλεια. Με την έννοια ότι μπορεί να της προσβάλλει κάποιο συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού».

Όσον αφορά στο σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια που υπογράφτηκε στη Βουλή, σχολίασε: «Δεν μπορώ να το καρπωθώ εγώ γιατί είχε δρομολογηθεί. Το βράδυ που ψηφίστηκε το σύμφωνο ήμουν μέσα στη Βουλή. Όταν άκουσα από γνωστούς πολιτικούς να το καταψηφίζουν, λέω εντάξει… Αηδίασα…».

Ο Κώστας Φαλελάκης είναι ξανά ερωτευμένος

Ο Κώστας Φαλελάκης αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του και προέβη σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον νέο σύντροφό του.

«Ο έρωτας δε σταματάει ούτε στα 60. Είμαι σε μία ηλικία και σε μία φάση που χαίρομαι πολύ περισσότερο την αγάπη και επειδή και αγαπάω και αγαπιέμαι από τη σχέση που είμαι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του σήμερα

 Δανάη Μπάρκα: «Πέρσι υπήρχε ένας άνθρωπος στη ζωή μου, μου έστειλε μία άγνωστη μηνύματα που είχαν ανταλλάξει»

 Μαριάντα Πιερίδη: Αυτός είναι ο λόγος που μίλησε δημόσια για την κρίση στον γάμο της

Keywords
Τυχαία Θέματα