Super Κική: «Υπάρχει ένας μικρός όγκος στο στομάχι μου, περιμένω τη βιοψία»

Τη Super Κική συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και εκείνη αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση να βρίσκεται στο «I’m Celebrity, get me out of there», λέγοντας, μάλιστα, και το χρηματικό ποσό που έπεσε στο τραπέζι. Παράλληλα, η γνωστή influencer εξομολογήθηκε ότι αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας την τελευταία περίοδο.

«Μου έκαναν πρόταση για αυτή την αηδία για 6.500 ευρώ την εβδομάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκουνηθώ από το σπίτι μου και να τρώω κατσαρίδες και να ξεφτιλιστώ για εξίμισι χιλιάρικα την εβδομάδα σε καμία περίπτωση», είπε αρχικά

η Super Κική, τονίζοντας πως ο λόγος που αρνήθηκε δεν είναι ο φόβος.

«Δεν τα φοβάμαι εγώ αυτά, αλλά είναι ντροπή. Xαρά του κόσμου να δει κάποιον γνωστό να ταλαιπωρείται, όχι με τίποτα. Δεν έχω δεχτεί άλλη πρόταση.

Για εμένα είναι η χειρότερη δουλειά η τηλεόραση, πρέπει να είσαι άνιωθος για να δουλεύεις εκεί, την φοβάμαι πάρα πολύ, δεν είμαι εγώ, δεν είμαι άνετη. Στην εκπομπή του Αρναούτογλου πέρασα χάλια», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Super Κική για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει

Παράλληλα, η δημοφιλής influencer αναφέρθηκε στο θέμα υγείας που περνά, λέγοντας πως οι γιατροί βρήκαν έναν όγκο στο στομάχι της, ωστόσο ακόμα δεν έχει βγει η βιοψία που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με το θέμα της υγείας μου, περιμένω να βγει η βιοψία. Υπάρχει ένας μικρός όγκος στο στομάχι μου αλλά μάλλον δεν είναι και τίποτα ή μπορεί και να είναι, δεν ξέρω… Έχω γαστρική παλινδρόμηση, έχω κάποιους πόνους και σίγουρα κάποιες πληγές», δήλωσε η Super Κική.

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Φαλελάκης: Ξανά ερωτευμένος μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

 Ορθούλα Παπαδάκου: «Δεν με απασχολεί ο γάμος, δεν μπορώ πλέον να κάνω παιδιά»

 Τζένη Μελιτά: Αποκάλυψε γιατί φόρεσε τρία νυφικά στον γάμο της

Keywords
Τυχαία Θέματα