Fipster: Η φωτογραφία με τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου και η ανακοίνωση

Ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) και ο Κωνσταντίνος Βασάλος συμμετείχαν ως ζευγάρι στο «Asia Express», καταφέρνοντας, μάλιστα, να στεφθούν και μεγάλοι νικητές. Κατά τη διάρκεια του reality περιπέτειας ανάμεσά τους αναπτύχθηκε μια πολύ δυνατή φιλία και οι δυο τους συνέχισαν να κάνουν παρέα και μετά το τέλος του.

Με αφορμή τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο «Survivor All Star» και την παρέα που κάνει με τον Ηλία Γκότση, ο γνωστός youtuber έχει κάνει διάφορα σχόλια

για την παρέα τους, εκφράζοντας χιουμοριστικά το παράπονό του. Και μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, όμως ο πατέρας του, Γιάννης Βασάλος, είναι εδώ και συνεχίζει τη λειτουργία του γυμναστηρίου.

Ο Fipster, λοιπόν, αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστική προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική κατάστασή του, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Βασάλος μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Ο Φίλιππος το πήρε απόφαση.. ότι έχει ωριμάσει η στιγμή να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση!! Μαζί θα δημιουργήσουμε κάτι εξαιρετικό!!», έγραψε ο πατέρας του παίκτη του Survivor στο προφίλ του.

Όπως φαίνεται από την έκφραση του Fipster, δεν είναι και πολύ σίγουρος για την απόφασή του.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Γαλίτης: «Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να φοβόμαστε να μιλήσουμε»

 Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαθανατίζει την Ιωάννα Τούνη την ώρα που θηλάζει τον νεογέννητο γιο τους

 4 sex therapists αποκαλύπτουν τι πρέπει να αλλάξεις στην ερωτική σου ζωή το 2023!

Keywords
Τυχαία Θέματα