GNTM 4: Η Άννα Βαλτατζή ξεσπά – «Πλέον είμαι μόνη μου στο σπίτι εναντίον όλων»

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM η Άννα Βαλτατζή έφτασε στο bottom 2, ωστόσο δεν αποχώρησε από το reality μόδας, καθώς η χειρότερη φωτογραφία άνηκε στη Στέλλα Παπαδοπούλου, η οποία είδε και την πόρτα της εξόδου.

Όλο το σπίτι φαίνεται πως έχει στραφεί κατά της Άννας Βαλτατζή, καθώς στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης ήταν εκείνη που μοίρασε τα disavantage. Οι συμπαίκτριές της φαίνεται πως δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή μαζί της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται συνεχώς μόνη και να είναι εναντίον όλων.

«Μετά το χθεσινό είμαι λίγο περίεργα ψυχολογικά αλλά έτσι είναι το GNTM

τι να κάνουμε. Άκουσα τα περισσότερα παιδιά να λένε ότι η Στέλλα θα έπρεπε να παραμείνει στο σπίτι αντί για εμένα, επειδή το αξίζει περισσότερο λόγω του ύψους και γιατί είχε να δώσει περισσότερα. Με επηρέασε αυτό που άκουσα αλλά ο καθένας έχει τη γνώμη του.

Ήξερα ότι θα το υποστώ αυτό και σκέφτομαι ότι απ’ όλους εγώ ήμουν αυτή που πήρα την πρώτη καλύτερη φωτογραφία αλλά αυτό δεν αρκεί. Έχω σκεφτεί να μην δίνω σημασία σε κανέναν. Χίλιες φορές να είμαι μόνη μου παρά να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που έχουν αρνητική ενέργεια. Είμαι μόνη μου εναντίον όλων», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βαλτατζή.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο για το ζευγάρι – Φωτογραφίες

Αφέθηκε ελεύθερος ο τραγουδιστής του Voice με την κοκαΐνη – «Ήταν λάθος αλλά δεν έκανα κακό σε κανέναν»

Γνωστός Έλληνας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

Keywords
Τυχαία Θέματα