H Jennifer Garner έκανε την πιο διακριτική και chic αλλαγή στα μαλλιά της που πρέπει να δείτε

Οι stars φέτος το καλοκαίρι αποφάσισαν να κόψουν και να βάψουν τα μαλλιά τους σαν να μην υπάρχει αύριο. Έκαναν τις μεγαλύτερες αλλαγές ακόμη κι εκείνες που ήταν πιστές εδώ και χρόνια σε ένα συγκεκριμένο look. H Emma Roberts για παράδειγμα άλλαζε τις αποχρώσεις στα μαλλιά της κάνοντας

όλες εμάς να μην την αναγνωρίζουμε, η Charlize Theron τα έκοβε κάθε μήνα και μερικά εκατοστά ενώ η Sophia Bush κάθε φορά που δεν είχε τι να κάνει έκοβε αφέλειες. 

Υπάρχουν όμως και οι celebrities που αποφάσισαν να κάνουν μια διακριτική αλλαγή στα μαλλιά τους που είναι στ’ αλήθεια τέλεια χωρίς υπερβολές. Όπως για παράδειγμα η Kate Middleton που έκανε caramel highlights δίνοντας μια μικρή ένταση στο hair look και φώτισε το πρόσωπο της.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η Jennifer Garner που εθεάθη έξω από την αγαπημένη της hairstyist Tracey Cunningham που δημιουργεί τα looks στο Meche Salon στο Beverly Hills φυσικά. Η  Cunningham  επιβεβαίωσε ότι έκοψε τα μαλλιά της Garner δημιουργώντας απαλές ασυμμετρίες και παράλληλα της χάρισε ένα gloss αποτέλεσμα με highlights. 

Η hairstylist επιμένει ότι το συγκεκριμένο look είναι ότι ωραιότερο για όσες γυναίκες θέλουν μια αλλαγή στα μέσα του καλοκαιριού αλλά όχι δραματική. Η λάμψη στα μαλλιά άλλωστε είναι το ζητούμενο όλων μας. Η Garner άλλωστε δεν αγαπά τις μεγάλες αλλαγές. Ακόμη κι όταν έπρεπε για χάρη κάποιου ρόλους επέλεγε να φορέσει περούκες και όχι να αφήσει τους hairstylists να επέμβουν.

Η Garner μάλιστα έχει δηλώσει ότι δεν πειράζει ποτέ το χρώμα της ρίζας της. Προτιμά να είναι φυσική και να κάνει ξανοίγματα στις άκρες έτσι ώστε να φαίνεται απόλυτα φυσικό το αποτέλεσμα.

Αν λοιπόν θέλετε μια αλλαγή το συγκεκριμένο look είναι ότι καλύτερο. Δεν έχετε παρά να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας λίγο πριν φύγετε για διακοπές.

Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να φροντίζετε τα βαμμένα μαλλιά σας πάντα με τα κατάλληλα προϊόντα.

Διαβάστε ακόμη:

Λάδια μαυρίσματος: Η 80’s τάση επανέρχεται αλλά εκτός από τέλειο μαύρισμα προσφέρει και προστασία!

Η Rihanna μυρίζει υπέροχα λένε όσοι τη γνωρίζουν και η ίδια αποκαλύπτει το μυστικό της!

Keywords
Τυχαία Θέματα