Τζένιφερ Άνιστον – Τζάστιν Θερού: Αυτός είναι ο λόγος που ξαναβρέθηκαν μετά τον χωρισμό τους

18:38 29/7/2019 - Πηγή: People

Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού ξαναβρέθηκαν μετά τον χωρισμό τους και ο λόγος δεν ήταν ευχάριστος. Δεν πρόκειται για κάποια επανασύνδεση του ζευγαριού, όπως πολλοί θα περίμεναν. Αντίθετα ο λόγος είναι πως έφυγε από τη ζωή ο σκύλος του ηθοποιού, που αγάπησαν εξίσου.

Ο Γερμανικός Ποιμενικός, που άκουγε στο όνομα Dolly έφυγε από τη ζωή την Κυριακή. Ο Θερού ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών από τον σκύλο του και το τελευταίο αντίο που είπε ο ίδιος και η πρώην σύντροφός του.

Σε μία από τις φωτογραφίες κατά την κηδεία

του σκύλου, βλέπουμε μάλιστα τα χέρια του Θερού και της Άνιστον να αγγίζονται πάνω από την Dolly.

«Απόψε το ηλιοβασίλεμα, μετά από μία πολύ γενναία μάχη, το πιο πιστό και προστατευτικό μέλος της οικογένειάς μας, Dolly A, έφυγε. Είχε κοντά της όλη την οικογένεια», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού.

View this post on Instagram

Tonight, at sunset, after a heroic struggle… our most loyal family member and protector, Dolly A. laid down her sword and shield. She was surrounded by her entire family. “The one that never deserts, the one that never proves ungrateful… is the dog— faithful and true, even in death.” -George Vest Rest In Peace Dolly #adoptdontshop #rescuedog

A post shared by @ justintheroux on Jul 29, 2019 at 12:03am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα