Jennifer Lopez: Έτσι της είχε κάνει την πρόταση γάμου ο Ben Affleck

Το απόγευμα του Σαββάτου 16/7, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Los Angeles!

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε άδεια γάμου στην κομητεία Clark της Nevada και οι δυο τους ήθελαν να κρατήσουν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από λίγους μήνες, με αφορμή τον αρραβώνα τους, η λατίνα star είχε αποκαλύψει πώς της έκανε πρόταση γάμου ο ηθοποιός.

Όπως

αποκάλυψε η JLo, ο Ben Affleck της έκανε πρόταση γάμου ένα βράδυ Σαββάτου, την ώρα που εκείνη βρισκόταν στην μπανιέρα.

«Είχες φανταστεί πότε ότι το μεγαλύτερο όνειρό σου θα γινόταν πραγματικότητα; Το βράδυ του Σαββάτου, ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (στη μπανιέρα μου), ο καλός μου γονάτισε και έκανε μου πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απρόσεκτη και τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα. Προσπαθούσα με δυσκολία να καταλάβω το γεγονός ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά.

Έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και με ρώτησε: “Είναι ναι;”. Του είπα “ΝΑΙ, φυσικά. Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν κάτι υπερβολικό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονταν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Ποιος είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη. Το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα, σίγουρα, θα είναι πάντα. Νιώθω τόσο τυχερή, δεν συμβαίνει συχνά να σου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη», είχε πει η pop star, δείχνοντας παράλληλα το πράσινο διαμάντι των, 8,5 καρατιών που της χάρισε ο καλός της.

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Βίωσα κάτι που δεν θέλω να νιώσει ούτε ο εχθρός μου»

Ιωάννα Τούνη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στα social media -«Ενώ ήξερες πρώτη για την εγκυμοσύνη μου, δεν το επιβεβαίωσες ποτέ»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το δημόσιο μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Keywords
Τυχαία Θέματα