Love is in the air: Πού «τσάκωσε» ο φακός τα ζευγάρια της showbiz

Τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz απόλαυσαν τις βόλτες τους μέσα στο Σαββατοκύριακο – κάποια και νωρίτερα – τόσο κατά τις πρωινές όσο και κατά τις βραδινές ώρες και φυσικά δεν ξέφυγαν από τους παπαράτσι που είναι παντού.

Μπορεί η καθημερινότητα να είναι πολύ απαιτητική και οι ρυθμοί της ζωής γρήγοροι, όμως τα εν λόγω ζευγάρια καταφέρνουν να ξεκλέβουν λίγο χρόνο, κάνοντας διάλειμμα από τη ρουτίνα. Άλλοι επέλεξαν να διασκεδάσουν σε κάποιο νυχτερινό

κέντρο ενώ άλλοι εντοπίστηκαν σε βόλτες για αγορές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι… love is in the air!

Ο Γιώργος Κακοσαίος, ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου που ασχολείται με επιτυχία με τη μουσική, είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει! Ο φακός τον «τσάκωσε» σε τρυφερά τετ – α – τετ με την κούκλα σύντροφό του!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου γιόρτασε τα γενέθλιά του, κάνοντας ένα μεγάλο πάρτι, από το οποίο δεν γινόταν να απουσιάζει η Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι πόζαρε μαζί και χαμογελαστό στον φακό.

Εριέττα Κούρκουλου και Βύρων Βασιλειάδης σε μια σπάνια επίσημη εμφάνιση στο θέατρο Παλλάς. Το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, μιας και επιθυμεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Η Τζούλια Νόβα με τον σύζυγό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο, πιασμένοι χέρι – χέρι κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους.

Ο Γιώργος Παπακώστας ζει έναν μεγάλο έρωτα τα τελευταία χρόνια στο πλευρό της μελαχρινής και άκρως εντυπωσιακής γυναίκας.

Ο Αντώνης Σρόιτερ μπορεί τις καθημερινές να βρίσκεται από το πρωί μέχρι το βράδυ στα στούντιο του Alpha, από όπου βγαίνει και το δελτίο ειδήσεων, ωστόσο τα Σαββατοκύριακα τα περνάει μαζί με τη σύζυγο του, Ιωάννα Μπούκη, και τις κόρες τους. Αυτή τη φορά, ο φακός «πέτυχε» το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της διασκέδασής του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό κατά τη βραδινή έξοδό τους. Οι δυο τους φροντίζουν να βρίσκουν χρόνο και για τη σχέση τους.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για αγορές και δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τους φωτογράφους.

Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν άφησαν για λίγο την κορούλα τους στο σπίτι και βγήκαν έξω να διασκεδάσουν, περνώντας χρόνο με την παρέα τους.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ παραδόθηκε στον έρωτά της για τον Πέτρο – «Έλιωσε» το Twitter

 Survivor All Star: «Λύγισε» η Αφροδίτη Σκαφίδα – «Κάποιοι δεν με θέλουν στο παιχνίδι»

 Super Κική: Δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το περιπολικό και τη διέγραψε λίγο μετά

Keywords
Τυχαία Θέματα