My Style Rocks: Πρώην Σταρ Ελλάς συμμετέχει στο παιχνίδι – Στον αέρα το πρώτο trailer

Το «My Style Rocks» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου και κριτές τον Στέλιο Κουδουνάρη, τον Δημήτρη Σκουλό και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Το trailer του καινούργιου κύκλου βρίσκεται ήδη στον αέρα του ΣΚΑΪ και για πρώτη φορά βλέπουμε τις δέκα γυναίκες που θα λάβουν μέρος στο reality μόδας και θα αναμετρηθούν για το στιλ τους. Οι συμμετέχουσες έρχονται με πολλή όρεξη και ενέργεια και πρόκειται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας!

Η Διονυσία Κουκίου και η Αμάντα Μανωλάκου
στο «My Style Rocks»

Ανάμεσα στα πρόσωπα που συμμετέχουν στον φετινό κύκλο του «My Style Rocks» βλέπουμε και δύο γνώρισα πρόσωπα, που δεν είναι άλλα από την πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου και την πρώην παίκτρια του παιχνιδιού σε παλιότερο κύκλο, Αμάντα Μανωλάκου.

Αυτή τη σεζόν, το «My Style Rocks» αλλάζει ώρα και ζώνη, καθώς μετακομίζει το μεσημέρι και θα προβάλλεται καθημερινά στις 15:00.

Η ανακοίνωση στου ΣΚΑΪ για το «My Style Rocks»

Η «κολώνα» του My Style Rocks, Στέλιος Κουδουνάρης και ο αφοπλιστικά ειλικρινής Δημήτρης Σκουλός κάθονται ξανά στη θέση της κριτικής επιτροπής και υποδέχονται τη μοναδική Σοφία Χατζηπαντελή.

Οι δέκα διαγωνιζόμενες θα επιμελούνται την εμφάνισή τους παρουσιάζοντας καθημερινά ένα outfit που βασίζεται σε δικό τους concept.

Κάθε κύκλος εμφανίσεων ολοκληρώνεται με το Gala από το οποίο θα προκύπτει η νικήτρια της εβδομάδας με έπαθλο 2.500 ευρώ ενώ η fashionista με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρεί.

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Κοντοβά: Πρώτη μέρα στο σχολείο για την κόρη της, Ada

 Δανάη Μπάρκα: «Συνηθίζουμε την τοξικότητα, νομιμοποιούμε τα άγρια ένστικτα του καθενός»

Breakfast@Star: Η επίσημη ανακοίνωση του STAR για την πρεμιέρα Χατζίδου – Παύλου

Keywords
Τυχαία Θέματα