Naomi Campbell: Έγινε για δεύτερη φορά μαμά στα 53 της -Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό της

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε στα 53 της χρόνια η Naomi Campbell και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Συγκεκριμένα, η star απέκτησε ένα αγοράκι και έκανε γνωστή τη χαρμόσυνη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η τρυφερή ανάρτηση της Naomi Campbell
στο Instagram

Η ίδια κοινοποίησε στο προφίλ μια φωτογραφία του μωρού της και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε λατρεύουμε απεριόριστα και ότι περιβάλλεσαι από αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό , ευλογημένο! Καλώς ήρθες μωρό μου. Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr Naomi Campbell (@naomi)

Να θυμίσουμε πως το μοντέλο έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν δυο χρόνια και τότε αρκετοί ήταν εκείνοι που είχαν υποστηρίξει πως η κόρη της είναι υιοθετημένη.

«Είναι δικό μου παιδί. Μπορώ να μετρήσω στα δάχτυλα του ενός χεριού μου τους ανθρώπους, που γνώριζαν για τον ερχομό της. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που μου δόθηκε ποτέ», είχε απαντήσει στους επικριτικές της η Naomi Campbell.

Στις αρχές Μαΐου, η Naomi Campbell βρέθηκε στο Met Gala και εμφανίστηκε χωρίς φουσκωμένη κοιλιά, οπότε το μοντέλο να ενδέχεται να απέκτησε το δεύτερο παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας.

Διαβάστε επίσης:

Αννίτα Πάνια: «Σκοπεύω να γυρίσω στην τηλεόραση»

Survivor All Star: Ξέσπασε η Σταυρούλα Χρυσαειδή -«Θα πουλούσαν και την ψυχή τους για να φτάσουν στην τετράδα»

Γιάννης Νέζης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Κωστάκης» από το «Ρετιρέ» -«Γυρίζαμε 6 επεισόδια και τα χρήματα ήταν αρκετά για να πληρώσουμε τα ενοίκια ενός χρόνου»

Keywords
Τυχαία Θέματα