Super Κατερίνα: Μεγάλη ένταση στον αέρα της εκπομπής -«Ανδρέα ηρέμησε, μην ταράζεις την υγεία σου»

Στη Βουλή μπήκε το κόμμα «Σπαρτιάτες» του Βασίλη Στίγκα με ποσοστό 4,64%. Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έδειξαν το πρωί της Δευτέρας 26/6 πως δεν τους άρεσαν αυτό που συνέβη, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ξεσπά για το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής είχε γίνει τόσο έξαλλος που η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, τονίζοντας πως πρέπει να προσέχει για την υγεία του.

«Αυτά είναι λόγια. Εγώ δεν θέλω να είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Θέλω να αυξηθεί το χαμηλότερο εισόδημα, να πηγαίνουμε στο

σούπερ μάρκετ και κάθε βδομάδα να μη βλέπουμε νέες τιμές, να μην ξεμένω από λεφτά στις 15 του μήνα. Τα άλλα είναι λόγια, να δούμε εάν θα πραγματοποιηθούν.

Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ… Στη μάνα του Φύσσα μπορείς να πεις ότι ο ελληνικός λαός έβαλε τους Σπαρτιάτες στη Βουλή; Να βλέπει αυτό το ναζιστικό μόρφωμα να βγαίνει μετά από ένα tweet; Είναι ανεπίτρεπτο ιστορικά, έπρεπε να ντρεπόμαστε χθες το βράδυ. Εγώ ξύπνησα με μεγάλη θλίψη για τα μορφώματα αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε πολύ έντονο ύφος.

«Ανδρέα μου, ηρέμησε. Έχεις δίκιο αλλά μην ταράζεις την υγεία σου», του είπε τότε η οικοδέσποινα της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ξεσπά μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star» -«Ψέματα και χολές που ξερνούσαν προς το πρόσωπό μου»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι είπε η σύζυγός του, Μαρέβα μετά τη νίκη του -«Τόση δουλειά έχει κάνει, του άξιζε»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στις εκλογές -«Ποτέ δεν υπόσχομαι θαύματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα