Survivor All Star -Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Ακόμη ένα επεισόδιο «Survivor All Star» γεμάτο εντάσεις, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής 12/3.

Μπορεί οι Μαχητές να έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, όμως οι Διάσημοι ήταν οι μεγάλοι νικητές του run, κερδίζοντας του αντιπάλους τους με 10-9.

Έτσι, οι Μπλε αναγκάστηκαν αργότερα να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους στο συμβούλιο του νησιού, όπου και εκεί έγινε ένας κακός χαμός.

Συγκεκριμένα, μετά την ψηφοφορία

των Μαχητών, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχτηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος έγινε έξαλλος και ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Πήρα τώρα μια απόφαση! Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός επιχειρηματίας.

Survivor All Star – Ποια ομάδα παίρνει τη δεύτερη ασυλία;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης τη δεύτερη ασυλία κερδίζουν και πάλι οι Διάσημοι. Έτσι, οι Μαχητές θα αναγκαστούν να βγάλουν ακόμη δύο υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα τους.


Διαβάστε ακόμα:

Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά πρώτη φορά για την απόφασή της να τραγουδήσει μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Κατερίνα Στανίση κατά Γιάννη Αγγελάκα: «Πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να τα πεις»

Super Κική -Πρωινό μας: Η πρώτη συνέντευξη μετά την περιπέτειά της στη φυλακή -«Μου ξαναβγήκε πάλι κατάθλιψη»

Keywords
Τυχαία Θέματα