Survivor All Star – Spoiler: Η ομάδα που χάνει και οι δύο νέοι υποψήφιοι

Μετά την προσθήκη των νέων παικτών στο «Survivor All Star» φαίνεται πως τα δεδομένα άλλαξαν, μιας και οι Μαχητές κατάφεραν να βρουν τα πατήματά τους και να αποδείξουν στους Διάσημους ότι εξακολουθούν να είναι δυνατοί αντίπαλοι.

Κάθε αγώνας είναι πολύτιμος και έτσι και οι δύο ομάδες προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίζουν τα έπαθλα και να έχουν φαγητό. Στα δύο πρώτα αγωνίσματα της τρέχουσας εβδομάδας έχουμε ισοπαλία, μιας και στο πρώτο ηττήθηκαν οι κόκκινοι, ενώ στο δεύτερο οι μπλε.

Έτσι, ο Κώστας

Παπαδόπουλος και η Μελίνα Μεταξά αποτελούν τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο 21/2;

Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν δυναμικά στον στίβο μάχης, διεκδικώντας σθεναρά την τρίτη ασυλία. Ωστόσο, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει είναι μία και συγκεκριμένα η μπλε. Έτσι, οι κόκκινοι θα κληθούν να επισκεφτούν ξανά την κάλπη και να ψηφίσουν ακόμα ένα μέλος της ομάδας τους.

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Γιώργος Κόρομι. Οι δύο παίκτες μπορεί να αποτελούν από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας, όμως τους έβγαλαν στον τάκο και σύντομα θα μάθουμε τον λόγο.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα πάντως, στο χθεσινό επεισόδιο ισχυρίστηκε πως υπάρχει μια κλίκα στην ομάδα της που δεν τη θέλει στο παιχνίδι: «Έχω πέσει ψυχολογικά, πέρα από το γεγονός ότι σκέφτομαι τα δικά μου πράγματα που έχω στην έξω ζωή.

Έχω πιεστεί γιατί υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που δεν με θέλει στο παιχνίδι. Με έχει στοχοποιήσει, μου έχει κουνήσει το δάχτυλο και όπως και να το κάνουμε είμαι μια παίκτρια ψυχολογίας. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και δεν μπορώ να το κάνω».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star -Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Θλιβερό θέαμα, δεν μου άρεσε αυτό το εργάκι με την Ελευθερία Ελευθερίου»

 Πρίγκιπας Παύλος: Η πρώτη συνέντευξη μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου -Ξεκαθαρίζει για τον βασιλικό τίτλο που

 Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι συγκρατημένα ερωτευμένη και το λέω γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα