Survivor All Star -Σάκης Κατσούλης: «Με προσέγγισε για να μην την βγάλω στον τάκο»

Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται το «Survivor All Star», η διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας από τους παίκτες είναι ο μόνος τρόπος για να παραμείνουν στο reality επιβίωσης και να μην βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου, ο Σάκης Κατσούλης αναφέρθηκε στη συμπαίκτριά του, Σταυρούλα Χρυσαειδή και αποκάλυψε πως η στάση της απέναντί του άλλαξε εντελώς όταν ο ίδιος κέρδισε την ατομική ασυλία.

Μιλώντας στη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο ίδιος σχολίασε: «Βλέπω λίγο αλλαγή συμπεριφοράς από την Σταυρούλα. Χθες σε όλο τον αγώνα δεν μου μίλαγε και μόλις

τελείωσε ο αγώνας με είχε από κοντά».

Από την πλευρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Το ίδιο μου είπε χθες και η Στέλλα. Το πιστεύεις; Ότι δεν της μίλαγε ποτέ και ότι με το που πήρε την ατομική ασυλία, πηγαίνει και την αγκαλιάζει και της μιλάει».

«Σίγουρα η τελευταία αλλαγή συμπεριφοράς της Σταυρούλας, πριν και μετά από τον χθεσινό αγώνα, μόλις κατάλαβε ότι μπορεί και να είμαι εγώ ο MVP μιας και έκανα 11 νίκες, είναι για το ενδεχόμενο του καινούργιου κανόνα που λέει ότι αν κάποιος βγει MVP μπορεί να δώσει κάποιον στον τάκο. Οπότε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Η Σταυρούλα που με πλησιάζει με σκοπό να κερδίσει την εύνοια μου και να μην την δώσω στη διαδικασία της ψήφισης και στη διαδικασία του τάκου», είπε στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς κατά βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης»: «Είναι δυνατόν να το πιστεύει αυτό;»

Θανάσης Πατριαρχέας: «Όταν η σύζυγός μου έμεινε έγκυος, την ήξερα δύο μήνες»

Δέσποινα Βανδή -Βασίλης Μπισμπίκης: Απόδραση στην Ύδρα για το ερωτευμένο ζευγάρι -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα