Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχωρεί πριν τους ημιτελικούς της Αθήνας

Κάθε μέρα που περνά φέρνει τους εναπομείναντες παίκτες στο «Survivor All Star» όλο και πιο κοντά στον τελικό. Και οι πέντε θέλουν να βρεθούν στο Γαλάτσι και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο αλλά και τον τίτλο του All Star νικητή, ωστόσο μόνος ένας θα το καταφέρει.

Ο Σάκης Κατσούλης, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Στέλλα Ανδρεάδου είναι οι 5 από τους 38 παίκτες που βρέθηκαν για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο, συμμετέχοντας σε αυτόν τον επετειακό κύκλο. Όλοι έχουν παλέψει σκληρά για

τη θέση τους, ωστόσο οι αποχωρήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Η Στέλλα Ανδρεάδου αποχωρεί από το «Survivor All Star»

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Survivor All Star», ο Νίκος Μπάρτζης ήταν εκείνος που έλαβε τέσσερις ψήφους και συνεπώς βρέθηκε γι’ ακόμα μια φορά στη δυσάρεστη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τα spoilers, οι παίκτες που θα ολοκληρώσουν την τριάδα είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Στέλλα Ανδρεάδου.

Και αυτή την εβδομάδα η αποχώρηση θα έχει άρωμα γυναίκας, αφού – όπως έχει διαρρεύσει και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη – η Στέλλα Ανδρεάδου είναι εκείνη που θα κληθεί να μαζέψει τα πράγματά της, να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και να επιστρέψει στην Ελλάδα μια ανάσα πριν από τον τελικό.

Η ίδια έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, μιας και άντεξε έξι μήνες ζωής μέσα στη ζούγκλα και επιβίωσε παρά τις δυσκολίες τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Το trailer του αποψινού επεισοδίου του «Survivor All Star»

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν ήμουν 23 ετών ήθελα να δουλέψω παραπάνω, τώρα περνούν οι 10 μήνες και λέω “δεν αντέχω άλλο”»

Μαρία Ιωαννίδου για Εύη Δρούτσα: «Συνέχεια κοντραριζόταν μαζί μου»

Κάτια Δανδουλάκη: Οι ενδοιασμοί που είχε για τη «Λάμψη» -«Φοβόμουν μήπως…»

Keywords
Τυχαία Θέματα