Survivor All Star: Στο στόχαστρο των συμπαικτών της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη -Τι συνέβη;

Κατά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στράφηκαν στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star» η Μελίνα Μεταξά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας ανέφεραν πώς δεν μπορούν να καταλάβουν με ποιο τρόπο η ίδια αποφασίζει σε ποιον θα δώσει την αρνητική της ψήφο όταν χάνουν τις ασυλίες και για αυτό τον λόγο βρέθηκε στο στόχαστρό τους.

«Για ακόμα μία φορά υποψήφια. Γνώριμη αυτή η θέση. Με πείραξε κάπου βαθιά μέσα μου ότι με ψήφισε η Μαριαλένα γιατί είχε πει ότι στηρίζει τις γυναίκες που έχουν μείνει δύο. Όντως είμαστε δύο πολύ καιρό και παίζουμε με τις δύο

αντίπαλες. Εγώ το κράτησα. Μαριαλένα, εφιάλτες είδες που με ψήφισες;» είπε η Μελίνα Μεταξά για την συμπαίκτριά της.

«Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω η ψήφος σου. Με έχει μπερδέψει πάρα πολύ το σκεπτικό της Μαριαλένας. Ακούω ότι δεν ψηφίζω φίλο, δεν ψήφιζε τότε τον Κωνσταντινίδη και μετά ψήφισε εμένα. Πάει η φιλία και μετά ανέφερε την γυναικεία αλληλεγγύη και χθες ψήφισε γυναίκα.

Δεν με βοηθάς Μαριαλένα. Θέλω να τα βρούμε και να είμαστε όπως παλιά. Τώρα λέει θα βάλω την αγωνιστικότητα. Λέει ο Βασάλος θα ψηφίσει Μελίνα και βγήκα αληθινός. Έπεσα μέσα κι εκτέθηκες για ακόμα μία φορά Μαριαλένα μου», είπε μπερδεμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τη στάση της φίλης του στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης:

«Το σιχαίνομαι το “Shopping Star”, χαίρομαι που έφυγε η Βίκυ Καγιά»

9 χορτοφαγικές τροφές που θα βάλουν φωτιά στο μεταβολισμό σου

Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά των gay τραυματίζονται από εξωγενείς παράγοντες»

Keywords
Τυχαία Θέματα