Survivor All Star: Γιωρίκας Πιλίδης και Νικολέτα Μαυρίδη μπήκαν στο παιχνίδι -Η αντίδραση των παικτών

Mπορεί πριν από λίγες μέρες να μπήκαν στο «Survivor All Star» έξι νέοι παίκτες, οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τζο Μαριδάκη, ωστόσο στο αποψινό επεισόδιο που προβάλλεται αυτή τη στιγμή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ «εισέβαλλαν» ακόμη δύο.

Ο λόγος για τον Γιωρίκα Πιλίδη και την Νικολέτα Μαυρίδη, οι οποίοι αποχώρησαν πριν από μερικά 24ωρα από την Ελλάδα

και έφτασαν ήδη στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Ο πρώην παίκτης που είχε αποχωρήσει για λόγους υγείας σε παλαιότερο «Survivor» μπήκε στους Μαχητές, ενώ η Νικολέτα Μαυρίδη στους Διάσημους.

Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι παίκτες κατά την είσοδό τους;

Η Ελένη Χαμπέρη μόλις αντίκρισε την βάρκα και κατάλαβε πως βρίσκεται επάνω η Νικολέτα Μαυρίδη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εαυτό της και έβαλε τα κλάματα. Οι δυο τους συμμετείχαν στο «Survivor 2021» και είχαν έρθει πολύ κοντά, ενώ κάνανε παρέα και μετά το τέλος του ριάλιτι.

Από την άλλη πλευρά, όταν οι Μαχητές αντίκρισαν στην παραλία τους τον Γιωρίκα Πιλίδη δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους, καθώς πρόκειται για ένα πολύ δυνατό παίκτη που σίγουρα θα φέρει νίκες και έπαθλα στην ομάδα τους.

Διαβάστε ακόμα:

Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κάκκαβα: 14 χρόνια μαζί! Η τρυφερή ανάρτηση του παρουσιαστή για την επέτειο γνωριμίας τους!

Δημήτρης Μακαλιάς για Αντιγόνη Ψυχράμη: «Τσακωνόμαστε πολύ, 2-3 φορές τη μέρα και έντονα»

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και συνθέτης

Keywords
Τυχαία Θέματα