To super mini ξαναχτυπά: 7 looks που θα θέλεις να αντιγράψεις ASAP

Η super mini φούστα κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback και θα φορεθεί πολύ όλο το καλοκαίρι του 2023. Μπαίνοντας στον Ιούνιο θα θέλαμε να αναβαθμίσουμε το στιλ μας και την ντουλάπα μας, με νέα κομμάτια και τάσεις. Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να εντάξεις τη μίνι φούστα στην καθημερινότητά σου και στα looks που επιλέγεις. Για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε

μερικά ενδιαφέροντα σύνολα για να εμπνευστείς από τις πιο στιλάτες influencers.

H Caroline Daur επιλέγει μια μίνι φούστα με τσέπες και την ταιριάζει με ασορτί τοπ δημιουργώντας ένα σέξι look που ξεχωρίζει.

View this post on Instagram

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Η Leonie Hanne επιλέγει ένα ροζ co-ord που αποτελείται από μίνι φούστα και crop top και ολοκληρώνει το σύνολο με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Όπως έχουμε ξαναπεί, το Barbiecore trend είναι φέτος στα καλύτερά του και το ροζ, φούξια και όλες οι αποχρώσεις τους κυριαρχούν παντού.

View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Η Νegin Mirsalehi ποντάρει και αυτή με τη σειρά της στο ροζ χρώμα και επιλέγει μια μίνι φλοράλ φούστα με κρόσια και crop ζακετάκι.

View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

H Chiara Ferragni ποζάρει με τη super mini denim φούστα της και ολοκληρώνει το styling με combat boots και tank top από Calvin Klein.

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

H Aimee Song προτιμάει τους μεταλλιζέ τόνους και συγκεκριμένα στην παρακάτω φωτογραφία ποζάρει με super mini σε χρυσό τόνο που το ταιριάζει με μαύρο t-shirt και χρυσές μπότες.

View this post on Instagram

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)

H Rocky Barnes υιοθετεί μια από τις top τάσεις της σεζόν που δεν είναι άλλη από τη μίνι tennis skirt. Η γνωστή fashionista ολοκληρώνει το outfit με λεπτό φουτεράκι και sneakers δημιουργώντας ένα άνετο και stylish look.

H τζιν φούστα είναι φέτος στα καλύτερά της και τη θέλουμε διακαώς στην ντουλάπα μας. Η Danielle επιλέγει ένα total denim look και μας εμπνέει με το στιλ της.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα