Victor Vernicos: Το πρώτο σχόλιο του 16χρονου τραγουδιστή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Το βράδυ της Δευτέρας 30/1, μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ, ανακοινώθηκε ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Liverpool του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο λόγος για τον 16χρονο Victor Vernico, ο οποίος θα παρουσιάσει στη

σκηνή του μουσικού διαγωνισμού την συναισθηματική μπαλάντα «What They Say».

«Ήξερα ότι πήγαινε πολύ καλά η συμμετοχή. Έγραψα εγώ το κομμάτι, έκανα και την παραγωγή. Είναι μία συναισθηματική αλλά παράλληλα φεστιβαλική μπαλάντα, ένας ύμνος για τις εσωτερικές σκέψεις του άγχους. Είμαι εγώ, είναι για την πρώτη φορά που ένιωσα πολύ έντονα άγχος. Το έγραψα τον Απρίλιο του 2021», είχε δηλώσει στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά μερικές ημέρες πριν ανακοινωθεί πως θα είναι εκείνος αυτός που θα ανέβει στη μεγάλη σκηνή του μουσικού θεσμού.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ονόματός του από την ΕΡΤ, ο 16χρονος Victor Vernicos -ο οποίος είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον διαγωνισμό, έκανε την πρώτη του ανάρτηση. Συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το εξής: «Έχω επιλεχθεί επισήμως για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision του 2023. Ανυπομονώ να κάνω τους πάντες περήφανους, να εμπνεύσω και να μοιράσω όση περισσότερη αγάπη και μουσική μέσα από αυτή τη διαδικασία. Πάμε».

Λίγα λόγια για τον Victor Vernicos

Ο νεαρός τραγουδιστής ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, μαθήματα Φωνητικής στα οκτώ και μαθήματα κιθάρας στα δέκα του χρόνια. Στα έντεκα άρχισε να γράφει τα πρώτα δικά του τραγούδια, ενώ εδώ και δύο χρόνια επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας.

Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι στο οποίο έγραψε μουσική, στίχους αλλά έκανε και την παραγωγή μόνος του. Αυτό τον καιρό κάνει μαθήματα φωνητικής και performance με τη Νίνα Λοτσάρη.

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρέας Μικρούτσικος για Νίκο Μουτσινά: «Δεν έχω δει χειρότερες συνεντεύξεις»

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Ο σύντροφός μου ανακάλυψε τυχαία στα 35 του ότι έχει καρκίνο»

Adam Levine: Ο τραγουδιστής των «Maroon 5» έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα