Αυτά είναι τα δύο beauty προϊόντα που χρησιμοποιεί πάντα η Zendaya!

Τη Zendaya πολύ την αγαπάμε. Λατρεύουμε κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί αλλά και τις make up free selfies που τολμά να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έχει τέλειο δέρμα, ακολουθεί τις τάσεις και ρισκάρει. Το δήλωσε η ίδια άλλωστε στην τελευταία της συνέντευξη η οποία είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική αφού μιλά και για τα 2 αγαπημένα της beauty προϊόντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ. 

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Εκτός από το αγαπημένο της άρωμα που είναι το Idole της Lancome η Zendaya έχει αδυναμία σε 2 προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά ακόμη κι αν δεν πρόκειται να βγει από το σπίτι.

Το πρώτο είναι το κονσίλερ αφού όπως η ίδια λέει: “Αν έχετε ένα καλό κονσίλερ, το απλώνετε ταμποναριστά στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα και είστε τέλειες. Όπως επίσης και το προϊόν φρυδιών. Τζελ με χρώμα ή μολύβι. Αγαπώ τα φρύδια μου, και με ένα απίστευτό τρόπο αλλάζουν ολόκληρο το πρόσωπο. Με το κατάλληλο προϊόν μπορώ να τους χαρίσω όποιο σχήμα και χρώμα θέλω”.

Στην ίδια συνέντευξη η star τονίζει πως κάθε φορά που εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί παίρνει ένα beauty ρίσκο.

Και αυτό σημαίνει πως ζητά από τη make up artist  να δημιουργήσει πάνω της τα πιο εξεζητημένα looks. Ναι, αυτά που όλες μας βλέπουμε μετά και θέλουμε να τα υιοθετήσουμε asap…  Έστω κι αν εμείς δεν περπατάμε στο red carpet…

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Chrissy Teigen: Χρησιμοποιεί 2 μόνο προϊόντα περιποίησης πριν πέσει για ύπνο και πρέπει τα δείτε!

Color correcting concealer: Δείτε ποιο χρώμα πρέπει να χρησιμοποιείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα