Αυτά είναι τα έλαια που θα κάνουν τα μαλλιά σας να μακρύνουν πανεύκολα!

Τα μαλλιά είναι η μεγάλη σας αδυναμία. Τα φροντίζετε πολύ και με προσοχή. Τα ενυδατώνετε σωστά, ζητάτε από τον κομμωτή σας να κόβει τις άκρες ενώ προσπαθείτε να μην τα ταλαιπωρείτε με τη συχνή χρήση συσκευών θερμότητας και χημικές επεξεργασίες.

Παρ’ όλα αυτά δεν μακραίνουν εύκολα και πολύ σας στενοχωρεί. Ακολουθείτε όλες τις συμβουλές των ειδικών αλλά και τις δικές μας. Κι επειδή εμείς είμαστε εδώ για να σας λύνουμε όλα τα προβλήματα έχουμε να σας προτείνουμε το προϊόν που θα σας βοηθήσει.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε πως η σωστή ανάπτυξη της τρίχας έχει να κάνει

με την υγεία της που σημαίνει πως πρέπει να χρησιμοποιείτε προϊόντα που τη θρέφουν και της χαρίζουν την απαραίτητη υγρασία.

Τα έλαια ανήκουν σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία. Πρόκειται για τις φόρμουλες που χαρίζουν στα μαλλιά όλα όσα έχουν ανάγκη αφού περιέχουν βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας. Εσείς θα πρέπει να αποκτήσετε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Olaplex No. 7 Bonding Oil: Πρόκειται για το λάδι που αγαπούν πολύ οι celebrities. Μια θεραπεία που επανορθώνει τις κατεστραμμένες άκρες χάρη στο tea tree oil που περιέχει στη σύνθεσή του.

Moroccanoil Treatment: Το cult προϊόν που χρησιμοποιούν οι γυναίκες που θέλουν τα μαλλιά τους να δείχνουν υπέροχα. Το argan oil που περιέχει αλλά και τα αντιοξειδωτικά συστατικά, τα λιπαρά οξέα και η βιταμίνη Ε επαναφέρουν την ελαστικότητα στην τρίχα και τις χαρίζουν υγιή όψη.

OGX Thick & Full Biotin & Collagen Weightless Healing Oil Treatment: Βιταμίνη Β7, κολλαγόνο και πρωτεΐνες ενώνονται προκειμένου να χαρίσουν στην τρίχα δύναμη. Κατάλληλο προϊόν και για λεπτά μαλλιά αφού χαρίζει όγκο και φόρμα.

Kerastase Initialiste Scalp & Hair Serum: Ορός-έλαιο για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Το απλώνετε από τη ρίζα μέχρι τις άκρες κάνοντας απαλό μασάζ. Περιποιείται και θρέφει την τρίχα βοηθώντας να αναπτυχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Εξαφανίζει η οδοντόκρεμα τα σπυράκια; Οι ειδικοί απαντούν!

Η Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει τα 3 λάθη που κάνετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης!

Keywords
Τυχαία Θέματα