Αυτά τα 4 παπούτσια ξεχωρίζει η Φαίη μας για αυτό το φθινόπωρο!

Σήμερα στο Πρω1νό είδαμε τη Φαίη μας να δοκιμάζει υπέροχα παπούτσια που υπακούουν πιστά σε όλες τις τάσεις της σεζόν. Η Φαίη, με τη βοήθεια την Βάσως Κολλιδά, μας έδειξε τα πιο ωραία σχέδια σε παπούτσια από την εταιρεία Gianna Kazakou.

Όπως ανέφερε η Βάσω τα παπούτσια Gianna Kazakou μπορείς να τα βρεις σε 8 καταστήματα αλλά και ηλεκτρονικά στο site www.giannakazakou.gr. Στο site

μπορείς επιπλέον να βρεις παιδικά παπούτσια, που δεν υπάρχουν στα καταστήματα, αλλά να δεις και σε βίντεο όλα τα παπούτσια ώστε να διαλέξεις πιο εύκολα αυτό που σου ταιριάζει.

Η Φαίη μας δοκίμασε πολλά ζευγάρια και μεταξύ αυτών ξεχώρισε τα μποτάκια με τα τρουκς που είναι μεγάλη τάση της σεζόν, τα κλασικά γοβάκια που έχουν γίνει πολύ μεγάλη μόδα αυτό το φθινόπωρο και έχουν φορεθεί από τις πιο διάσημες bloggers, τις ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο που αρέσουν σε όλες τις γυναίκες αλλά και το χαμηλοτάκουνο γοβάκι που επίσης είναι must.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή και τη Φαίη μας να δοκιμάζει τα πιο hot παπούτσια της σεζόν, αλλά και να μας δείχνει τα πιο ωραία ανδρικά παπούτσια.

Η εταιρεία Gianna Kazakou δραστηριοποιείται στο χώρο των υποδημάτων από το 1978. Διαθέτει 8 multi-brand φυσικά καταστήματα στις πιο κεντρικές αγορές, ενώ τα προίόντα της διατίθενται στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Κύπρο σε περισσότερα από 100 συνεργαζόμε…
Η εταιρεία Gianna Kazakou δραστηριοποιείται στο χώρο των υποδημάτων από το 1978. Διαθέτει 8 multi-brand φυσικά καταστήματα στις πιο κεντρικές αγορές, ενώ τα προίόντα της διατίθενται στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Κύπρο σε περισσότερα από 100 συνεργαζόμενα καταστήματα.
To ηλεκτρονικό κατάστημα Gianna Kazakou Online (www.giannakazakou.gr) αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα υποδημάτων, τσαντών και αξεσουάρ στη χώρα μας, κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη ενός συνεχώς αυξανόμενου αγοραστικού κοινού.

Η εταιρεία σχεδιάζει και παράγει γυναικεία υποδήματα με τα brands Gianna Kazakou & Esthissis και ανδρικά υποδήματα με το brand GK Uomo, ενώ έχει συνάψει αποκλειστική συνεργασία licencing με τον οίκο Guy Laroche για την ελληνική και την Κυπριακή αγορά. Χαρακτηριστικό των προϊόντων αποτελεί πάντα η εναρμόνιση με τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα, αλλά και προσιτές τιμές.
Η νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18 είναι εδώ πιο ανανεωμένη από ποτέ για να δημιουργήσει τα πιο chic γυναικεία και ανδρικά σύνολα από το πρωί ως το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα