Αυτό το καλοκαίρι θα το ζήσω όπως θέλω: 7 στιγμές που θέλω να γευτώ όσο τίποτα άλλο!

Φέτος θέλω να ζήσω το καλοκαίρι μου χωρίς ενοχές! Είμαι γυναίκα, είμαι στα 37 μου και θέλω να απολαύσω κάθε στιγμή, κάθε μυρωδιά της φύσης, κάθε νότα της μουσικής γιατί μου αξίζει, γιατί μας αξίζει.

Η φετινή χρονιά έχει να κάνει περισσότερο από ποτέ με τη γυναίκα, και τα διακαιώματά της. Φέτος θα ζήσουμε το καλοκαίρι μας όπως θέλουμε χωρίς ενοχές. Είμαι σίγουρη πως όλες σας θέλετε να περάσετε αυτό το καλοκαίρι

εκτιμώντας περισσότερο τη ζωή, τη φύση αλλά και την παρέα με τις φίλες σας στο νησί ή στην πόλη. Αυτή η ζωή μας αξίζει και αυτή τη ζωή πρέπει να ζήσουμε. Σκέφτηκα λοιπόν να σου μεταφέρω τις εμπειρίες, απλές αλλά αληθινές, που θέλω να ζήσω για να σε εμπνεύσω να ονειρευτείς το καλοκαίρι σου ώστε να το οργανώσεις και να το οραματιστείς καλύτερα.

Στιγμές που θα ήθελα να ζήσω αυτό το καλοκαίρι…Να βρεθώ σε ένα νησί και να κάνω ατέλειωτες βόλτες με τις φίλες μου…

Το ότι είμαι σε μια σχέση 16 χρόνων δεν αναιρεί το γεγονός πως φέτος θέλω να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στις φίλες μου, να βρεθώ σε ένα νησί όπως παλιά μόνο με αυτές, να κάνουμε ατέλειωτες βόλτες χωρίς έγνοιες και σκοτούρες, να χαθούμε στο καλοκαίρι μας. Τι πιο όμορφο και αληθινό από αυτό!

Να ξαπλώσω στην αιώρα μου και να διαβάσω το αγαπημένο μου βιβλίο…

Το καλοκαίρι το έχω συνδέσει στο μυαλό μου με την εποχή που ήμουν παιδί και ξάπλωνα στην αιώρα στο χωριό για να διαβάσω το αγαπημένο μου βιβλίο. Τότε ήμουν με ένα παγωτό στο χέρι…Τώρα κρατάω το αγαπημένο μου τσίπουρο Δεκαράκι Μαλαγουζιά και διαβάζω τα πιο «σοβαρά» βιβλία μου αλλά με την ίδια διάθεση για ζωή, για κέφι, για καλοκαίρι…

Να πάω στο θερινό σινεμά και να δω μια παλιά κλασική ταινία με την κολλητή μου…

Ο κορονοιός δεν βοήθησε στο να ζήσουμε τον χειμώνα όπως θα θέλαμε, με ωραίες προβολές ταινιών στο σινεμά, με ποπ κορν και αναψυκτικό. Όμως τώρα μπορούμε να επισκεφτούμε το θερινό σινεμά που αγαπάμε στην Πλάκα, εγώ και η Ναταλί μου (φίλες από 2 χρονών) και να δούμε την αγαπημένη μας ταινία κάτω από τον γεμάτο αστέρια ουρανό.

Να νοικιάσω ένα από αυτά τα ποδήλατα με το διπλό κάθισμα και να απολαύσω μια βόλτα στη φύση με την αδερφή μου…

Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά πολύ θα ήθελα να το κάνω. Νομίζω πως φέτος το καλοκαίρι όλοι μας έχουμε την ανάγκη να ζήσουμε λίγο παραπάνω ως παιδιά, να δούμε αυτά που πραγματικά έχουν αξία στη ζωή, να χαρούμε όμορφες στιγμές με δικούς μας ανθρώπους που μπορούμε πλέον σιγά σιγά να αγκαλιάσουμε ξανά. Δεν θέλω να δοκιμάσω extreme sports ή να πάω σε ένα ακριβό εστιατόριο. Θέλω να επιστρέψω στις ρίζες μου, στην παιδική αθωότητα που κάποτε είχαμε όλοι μέσα μας, στις αληθινές στιγμές και στις αγαπημένες συνήθειες που είχαμε και θέλουμε να ξαναέχουμε.

Να κάτσω αργά στην παραλία το βράδυ με φίλες εξιστορώντας στιγμές της χρονιάς που πέρασε (μόνο τις καλές)…

Τι πιο όμορφο σκηνικό από μια γυναικοπαρέα στην παραλία να πίνει το αγαπημένο της Δεκαράκι, να τρώει χωρίς ενοχές τις αγαπημένες τις λιχουδιές και να εξιστορεί ιστορίες που έζησε και στιγμές που έρχονται και θα μας γεμίσουν με χαρά. Αυτό το καλοκαίρι μου αξίζει και ανυπομονώ να το ζήσω.

Να επισκεφτώ το αγαπημένο μου στέκι στην Αμοργό και να απολαύσω τη στιγμή με νόστιμους μεζέδες και το Δεκαράκι μου…

Μπορεί να μην έχω επισκεφτεί το αγαπημένο μου νησί την Αμοργό εδώ και 5-6 χρόνια αλλά φέτος θα πάω και θέλω να δω τους φίλους μου, να κάτσω στο στέκι μου στη χώρα, να πιω το τσίπουρο μου και να ακούσω τον φίλο μου τον Παντελή, που είναι οινοπαραγωγός, να μου εξιστορεί για μια ακόμα χρονιά για ποιο λόγο μου ταιριάζει τόσο το μονοποικιλιακό Δεκαράκι Μαλαγουζιά.

Να πάω στο χωριό και να βάλω την αγαπημένη μου μουσική στο τέρμα χωρίς να ενοχλώ κανέναν γείτονα…

Το σπίτι στο χωριό είναι χαμένο μέσα σε απέραντο πράσινο. Τι σημαίνει αυτό; Πως όσο δυνατά και να βάλω την αγαπημένη μου έντεχνη μουσική δεν πρόκειται να ενοχλήσω κανέναν. Θα βάλω ένα ποτήρι τσίπουρο Δεκαράκι Μαλαγουζιά και θα χορεύω με αυτό στο χέρι μέχρι να κουραστώ.

Και μετά το βράδυ…τα βράδια που θα γυρνάω στο κρεβάτι είτε στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο στην Αμοργό, στο σπίτι στο χωριό…θα ξέρω πως έζησα το καλοκαίρι μου όπως ακριβώς ήθελα, χωρίς να «ρίχνω νερό στο ποτήρι μου»…μόνο τσιπουράκι.

Νομίζω αυτό το καλοκαίρι θέλουμε να ζήσουμε όλοι μας παρέα με το υψηλής ποιότητας τσίπουρο με τον τόσο αρωματικό, διακριτό και κομψό χαρακτήρα του. Το Δεκαράκι Μαλαγουζιά είναι ένα μονοποικιλιακό τσίπουρο που γίνεται μόνο από μία ποικιλία, από Μαλαγουζιά σταφύλι.

Πώς θα το πιεις για μεγαλύτερη απόλαυση; Δροσερό, στους 10°C, και θα το συνοδεύσεις άριστα με νόστιμα ξινά ή λιπαρά πιάτα. Απόλαυσέ το ευχάριστα με θαλασσινά και ψάρια σχάρας. Δοκίμασέ το επίσης με καπνιστά, παστά ψάρια, αρωματισμένα με λεμόνι αλλά και με θαλασσινά.

Πιάτα με τα οποία θα ταιριάξεις το τσιπουρακι σου: Εύκολη και πεντανόστιμη Γαριδομακαρονάδα!

Πανεύκολο κριθαρότο με λαχανικά!

Πεντανόστιμη Λαδένια Κιμώλου!

Keywords
Τυχαία Θέματα