ΑΥΤΑ τα πέδιλα των Zara τα έχουμε ερωτευτεί και τα θέλουμε για όλο το Καλοκαίρι

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα αγαπημένα μας σχέδια σε πέδιλα για φέτος το καλοκαίρι, μελετώντας παράλληλα τις top τάσεις της σεζόν και παρακάτω θα δεις τα top of the top παπούτσια που ανακαλύψαμε στα Zara.

#1. Fisherman sandals
Αγορά εδώ!

Τα αγαπάμε πιο πολύ και από τα chunky

sandals φέτος και τα θέλουμε οπωσδήποτε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Στα Zara θα βρεις διάφορα σχέδια και χρώματα που θα σε κερδίσουν από το πρώτο λεπτό.

#2. Χαμηλές πλατφόρμες
Αγορά εδώ!

Είναι τόσο άνετες και ταυτόχρονα στιλάτες που σίγουρα θα θέλεις να τις έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και φέτος. Θα τις φορέσεις εύκολα από το πρωί ως το βράδυ συνδυασμένες με τα πιο casual look σου.

#3. Φλατ πέδιλα
Αγορά εδώ!

Είμαι σίγουρη ότι ήδη έχεις εντοπίσει τα συγκεκριμένα πέδιλα σε πολλά διαφορετικά brands. Στα Zara θα τα βρεις σε πολύ καλή ποιότητα αλλά και σε εξαιρετική τιμή για τις πιο καθημερινές άνετες εμφανίσεις σου στην πόλη ή στο νησί.

#4. Πέδιλα με τρακτερωτή σόλα
Αγορά εδώ!

Η τρακτερωτή σόλα ήταν λεπτομέρεια που αγαπήσαμε στα μποτάκια μας τον χειμώνα και ευτυχώς! δεν μπορούμε να την αποχωριστούμε ούτε το καλοκαίρι. Τα σχέδια που θα βρεις σε ελληνικά και ξένα e-shops είναι πολλά και είμαι σίγουρη πως θα τα αγαπήσεις.

#5. Πέδιλο με τακκούνι
Αγορά εδώ!

Είναι γεγονός πως το μπλε είναι αγαπημένη απόχρωση στα παπούτσια μας για αυτό το καλοκαίρι. Στα Zara ανακαλύψαμε ένα υπέροχο πέδιλο με τακούνι για τις πιο βραδινές εμφανίσεις σου. Φυσικά μια ακόμα λεπτομέρεια που μας κέρδισε είναι τα κορδόνια που δένουν γύρω από τον αστράγαλο.

Ποιο από τα παραπάνω σχέδια σου άρεσε περισσότερο;

Διαβάστε ακόμα: Hailey Bieber: Τα 3 looks που υιοθέτησε την τελευταία εβδομάδα μας κέρδισαν από το πρώτο λεπτό

Η Chiara Ferragni βρίσκεται στην Αθήνα και μας δείχνει τις στιλιστικές της επιλογές

Τα λευκά μαγιό που ανακαλύψαμε σε αγαπημένα ελληνικά swimwear brands

Keywords
Τυχαία Θέματα