Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν καταλαβαίνω ότι είμαι 54, για μένα είμαι 25»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απώλεια του πατέρα της, μια απώλεια που της στοίχισε πολύ, αλλά και στη σχέση της με τον χρόνο.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξομολογήθηκε ότι πλέον έχει αποκτήσει τη δύναμη να αντιμετωπίσει την απώλεια, ωστόσο υπάρχουν στιγμές που «λυγίζει»: «Έχω δύναμη να ανταπεξέλθω

στην απώλεια από ότι φάνηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στιγμές άσχετες που μπορεί να σπάσω. Δηλαδή μπορεί να μου έρθει ξαφνικά ο μπαμπάς μου και να κλάψω σε μια άσχετη στιγμή.

Νομίζω ότι όλα τα κορίτσια που έχουν καλή σχέση με την οικογένεια τους είναι τα κορίτσια του μπαμπά. Με την μαμά μου ήμασταν πάντα κοντά και ένας λόγος παραπάνω τώρα πια να είμαστε ακόμα πιο κοντά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Αλεξάνδρα  Παλαιολόγου παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για τον χρόνο που κυλά, ωστόσο είναι ευγνώμων που περνά:

«Και να με φοβίζει η πάροδος του χρόνου δεν μπορώ να κάνω και τίποτα! Ούτως ή άλλως… να είμαστε καλά για να έρθει κι άλλος χρόνος, να ζήσουμε κι άλλο χρόνο. Τώρα οι φθορές, τι να γίνει, μέσα στη ζωή είναι και αυτή, σημαίνει ότι έχουμε ζήσει» .

Τέλος, η ηθοποιός σχολίασε ότι όλα είναι στο μυαλό κι ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: «Πιστεύω ότι τα πάντα είναι θέμα μυαλού και η ηλικία για μένα είναι ένα νούμερο. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω ότι είμαι 54 τώρα και τον Απρίλιο θα είμαι 55. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το νούμερο, για μένα είμαι 25».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Σοβαρό ατύχημα για τον Στέλιο Χανταμπάκη

 Στέλλα Δημητρίου: Μας δείχνει τα πρόσωπα των δίδυμων γιων της στο πιο γλυκό στιγμιότυπο

 Survivor All Star: Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου, όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε για το μήνυμα της Καρολίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα