Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Κατερίνα Στικούδη: «Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο και όχι από το Instagram»

Τις προηγούμενες ημέρες, η Αλεξάνδρα Παναγιωτάρου και η Κατερίνα Στικούδη συζητήθηκαν αρκετά, με αφορμή το «Just The Two Of Us». Η πρώτη βρέθηκε την Τετάρτη (14/9) καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης και δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνει τα backstage του show, ενώ η δεύτερη λίγες ώρες μετά έκανε μία ανάρτηση, μέσα από την οποία ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται στην μουσική εκπομπή, ωστόσο μετά από λίγο διέγραψε το post.

Το βράδυ της Παρασκευής (16/9) οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο ίδιο event και ρωτήθηκαν σχετικά. Μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, είπε όλο νόημα στις τηλεοπτικές κάμερες: «Ευτυχώς που υπάρχει το Instagram και μαθαίνουμε κι εμείς τα γεγονότα». Στη συνέχεια, η influencer συμπλήρωσε:

«Δε μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Ό,τι ξέρετε, ξέρω. Σαν άνθρωπος λειτουργώ με το τηλέφωνο. Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο ή από συνάντηση κι όχι να ανακοινώνω πράγματα μέσα από το Instagram. Μου είχε γίνει κρούση για τα παρασκήνια του J2US. Είχα απαντήσει θετικά, αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο, οπότε προχωράμε. Το αποτέλεσμα το έμαθα από την ανάρτηση της Κατερίνας, όπως και όλοι μας νομίζω. Όλα στη ζωή γίνεται για κάποιον λόγο. Δεν στενοχωριέμαι. Κάτι που δεν γίνεται μπορεί να φέρει κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια, όταν η Κατερίνα Στικούδη ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το μουσικό show, η ίδια δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση.

«Όλα θα ανακοινωθούν οι άλλοι όταν πρέπει. Δεν μπορώ να κάνω καμία δήλωση πάνω σε αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Οι παραπάνω δηλώσεις προβλήθηκαν στην εκπομπή «Open Weekend».

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη -Θοδωρής Μαροσούλης: Ο θρησκευτικός γάμος, η βάφτιση της κόρης τους, Αλεξάνδρας και η συνεργασία στο θέατρο

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Σοβαρά επεισόδια με χημικά στη συναυλία του στο ΑΠΘ

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μάρτυρας δολοφονίας -Οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου

Keywords
Τυχαία Θέματα