Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Σοβαρά επεισόδια με χημικά στη συναυλία του στο ΑΠΘ

Το βράδυ της Παρασκευής 16/9, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μαζί κάποιους με άλλους καλλιτέχνες έδωσαν συναυλία στο  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να στηρίξουν τους φοιτητές που διαδηλώνουν για την πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ενώ η βραδιά κυλούσε ομαλά, λίγο πριν τα μεσάνυχτα ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ των δυνάμεων της ΕΛΑΣ και μελών του ευρύτερου

αντιεξουσιαστικού χώρου, υπό άγνωστες συνθήκες. Μάλιστα, έγινε και εκτεταμένη χρήση χημικών από την πλευρά της ΕΛΑΣ προς την συναυλία όπου βρίσκονταν περίπου τέσσερις χιλιάδες άτομα, τα οποία κατέληξαν να τρέχουν πανικόβλητα ώστε να καταφέρουν να προστατευτούν.

Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν στην ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης και ανέφεραν πως άνθρωποι με κρίσεις πανικού και σε αμαξίδια δεν ήξεραν πως να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, ενώ άλλοι κόντεψαν να χάσουν τις αισθήσεις τους.

«Ακούγαμε γύρω μας τον ήχο από τις ρίψεις κρότου λάμψης, κλάματα παιδιών, συναγερμούς αυτοκινήτων και τον Θανάση να τραγουδάει σε ένα σκηνικό γεμάτο δακρυγόνα. Ζήσαμε αδιανόητα πράγματα. Βλέπαμε άλλα παιδιά να σκαρφαλώνουν να βγουν από τα κάγκελα για να μην ποδοπατηθούν» ανέφερε ένας από τους μάρτυρες.

Το δημοσίευμα του thesstoday.gr, αναφέρει πως η χρήση χημικών από την πλευρά της ΕΛΑΣ έγινε σε δύο σημεία, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ο απόλυτος πανικός και συνωστισμός.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μάρτυρας δολοφονίας -Οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου

Βασιλιάς Κάρολος: Έτσι έμαθε πως η βασίλισσα Ελισάβετ πεθαίνει

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα