Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μάρτυρας δολοφονίας -Οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου

Η δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» επιστρέφει τη Δευτέρα 19/9 στο καθημερινό πρόγραμμα του Mega, με τον δεύτερο και πιο συναρπαστικό κύκλο επεισοδίων.

Σύμφωνα με το MΥtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, την ημέρα του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής, ο Λυκούργος επιστρέφει στο σπίτι του προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις, όμως, δεν έχουν σταματήσει. Μπροστά στα μάτια του

συμβαίνει ένα συγκλονιστικό γεγονός, που τον μπλέκει σε μία πολύ επικίνδυνη ιστορία. Βλέπει μία γυναίκα να δολοφονείται. Τρεις μήνες μετά, ο Λυκούργος ανακαλύπτει κάτι που ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας στην οποία άθελά του έχει μπλέξει. O Λυκούργος κρατάει στα χέρια του ένα βίντεο, το οποίο δίνει στον αστυνόμο Κουράκο, ενώ την ίδια ώρα η Μαργαρίτα εντοπίζει ένα πτώμα στο βουνό και ειδοποιεί αμέσως τις Αρχές. Σύντομα, αποκαλύπτεται πως πρόκειται για τον Ανέστη. Ο Πότης διαρρέει τα νέα στο χωριό, η Ευτυχία τρομοκρατείται και η Άννα προσπαθεί με κάθε τρόπο να την ηρεμήσει.

Η Άννα πασχίζει να καλύψει την ταραχή της Ευτυχίας, αλλά εκείνη ανήμπορη να κρατήσει το μυστικό τους ομολογεί όλη την αλήθεια στον πρώην σύντροφό της, τον Αποστόλη. Επιπλέον, η Ισμήνη παραλαμβάνει το νυφικό της και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την ημέρα του γάμου της. Την ίδια ώρα, ο αστυνόμος Κουράκος ερευνά σε βάθος την υπόθεση και ανακαλύπτει μέσα από κάμερες του δρόμου πως ο Ανέστης είχε περάσει από το σπίτι της Ευτυχίας τις ημέρες που ήταν εξαφανισμένος. H Ισμήνη μαθαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βοηθάει οικονομικά τη μητέρα της, και γίνεται έξαλλη. H Ισμήνη χωρίζει, λίγο πριν από τον γάμο, τον Κωνσταντίνο. Μάλιστα, του στέλνει πίσω το νυφικό της.Ένα πτώμα εντοπίζεται στην παραλία και ο Λυκούργος πηγαίνει στο νεκροτομείο για να δει αν πρόκειται για την κοπέλα που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του.

Διαβάστε κι άλλα θέματα για τα αγαπημένα σας σίριαλ στο MYtv που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης: 

Ευτύχης Μπλέτσας: Επιστρέφει με το «Happy Traveller» για 8η σεζόν στον ΣΚΑΪ

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Ήταν μια εμπειρία που με γέρασε, πλέον ακούω το ένστικτό μου»

Νίκος Οικονομόπουλος: «Τόσο καιρό παλεύαμε να γίνουμε γνωστοί και τώρα που τα καταφέραμε θα κρυφτούμε;»

Keywords
Τυχαία Θέματα