Αλέξης Γεωργούλης: Σε σχέση με την Ελληνίδα δικηγόρο που τον υπερασπίζεται;

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει καταγγελθεί από την Ελένη Χρονοπούλου για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση που συνέβη το 2020. Η δικηγόρος κατήγγειλε το περιστατικό την επόμενη ημέρα από αυτή που συνέβη στις βελγικές αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνα έχοντας στα χέρια τους τα απαραίτητα έγγραφα.

Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησε την άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος ενημερώθηκε για ό,τι έχει συμβεί τη Μεγάλη Παρασκευή και τη Δευτέρα του Πάσχα υπέβαλε την παραίτησή του και τέθηκε

εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ηθοποιός ζήτησε από δύο δικηγόρους στις Βρυξέλλες και μία δικηγόρο στην Ελλάδα να αναλάβουν την υπεράσπισή του μετά την καταγγελία. Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, φήμες θέλουν τον Αλέξη Γεωργούλη να βρίσκεται σε σχέση με την Ελληνίδα δικηγόρο.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έσπευσε να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει μέσα από τη «Super Κατερίνα», παρουσιάζοντας το ρεπορτάζ του. Ο λόγος για τη Ματίνα Μαλλά, η οποία είναι πολύ γνωστή και αξιόλογη δικηγόρος της Θεσσαλονίκης.

Το όνομα της Ματίνας Μαλλά είδε πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας το 2015, όταν δημοσίευμα εφημερίδας υποστήριζε πως είναι η νέα σύντροφος του Αλέξη Γεωργούλη μετά τον χωρισμό από την Τόνια Σωτηροπούλου. Ωστόσο, το εν λόγω δημοσίευμα είχε διαψευστεί από άλλο περιοδικό που υποστήριζε ότι οι δυο τους είναι φίλοι και συνεργάτες.

«Αυτοί οι δύο άνθρωποι – δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στα προσωπικά τους – είμαι βέβαιος όμως ότι έχουν άριστες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις για να είναι μία από τις τρεις πληρεξούσιους δικηγόρους του», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε ακόμα:

 Φαίη για Αλέξη Γεωργούλη: «Το να είσαι κακοποιητικός είναι άσχετο με το αν είσαι όμορφος ή πετυχημένος»

 Σε σοκ ο Μάνος Γαβράς: Έμαθε on camera για την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

 Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους

Keywords
Τυχαία Θέματα