Αλέξης Κούγιας: Έτσι σχολίασε τη νέα σχέση της Εύης Βατίδου -«Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας»

Η Εύη Βατίδου αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες ότι είναι ερωτευμένη! Συγκεκριμένα, το πρώην μοντέλο έκανε γνωστό ότι εκείνη και ο σύντροφός της έχουν μια διαφορά ηλικίας 12 χρόνων, γεγονός που δε στάθηκε εμπόδιο στο να έρθουν κοντά και να δημιουργήσουν μια όμορφη και υγιή σχέση. «Τη λέμε την ηλικία. Είμαι 47 και ο σύντροφός μου είναι 35», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 4/5, η Εύη Βατίδου δημοσίευσε στα social media

την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Ηλία Κωνσταντίνου.

View this post on Instagram

A post shared by Εύη Βατίδου (@evivatidou_official)

Λίγες ημέρες αργότερα ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρω1νού» του ΑΝΤ1 και σχολίασε για πρώτη φορά τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως δεν είχε δει την κοινή φωτογραφία του ζευγαριού, λέγοντας μάλιστα: «Με εκπλήσσετε! Εξαιρετική εξέλιξη. Έχω μία προσωπική αγωνία ποιο θα είναι το μέλλον της πρώην συζύγου μου, γιατί είναι νέα γυναίκα και αλίμονο αν μείνει μόνη της. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν. Εύχομαι να είναι ο ιδανικός».

Και συνέχισε: «Για τον άνδρα, δεν έχει σημασία πόσο γυμνασμένος είναι, το αν είναι όμορφος… Ο άνδρας πρέπει να είναι άνδρας. Να ξυπνάει το πρωί, να πηγαίνει να δουλέψει, να φέρει το φαγητό στο σπίτι.

Η πρώην σύζυγός μου έχει αδικήσει τον εαυτό της. Είναι αξιόλογο κορίτσι. Δυστυχώς συνέβη κάτι στη ζωή μας ξαφνικά, που δε θέλω να πιστεύω ότι συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα.

Είναι ευχές μας να ξαναπαντρευτεί, και δικές μου και των παιδιών μας. Σας το λέω και πάλι, είναι αξιόλογο κορίτσι και έχει αδικήσει τον εαυτό της».

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον μετά τις φήμες περί χωρισμού

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν νομίζω να με ξαναδείτε τηλεοπτικά. Δεν το σκέφτομαι τώρα και μετά θα είμαι πολύ μεγάλη»

Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης: Πέθανε σε ηλικία 29 ετών ο γνωστός μπασκετμπολίστας

Keywords
Τυχαία Θέματα