Αλέξης Τζόρβας – Χρυσαυγή Ατσιδάκου: Η νέα σελίδα στη Λακωνία και η αγροτική ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή

Η εκπομπή «Ελένη» ταξίδεψε στον Ασωπό Λακωνίας και συνάντησε τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Αλέξη Τζόρβα και τη σύζυγό του Χρυσαυγή Ατσιδάκου στους αμπελώνες και τους ελαιώνες που έχουν δημιουργήσει και καλλιεργούν οι ίδιοι μαζί με τα δύο παιδιά τους. Το ζευγάρι μίλησε για τη νέα καθημερινότητά του, τη ζωή του στην Αθήνα και τη Λακωνία αλλά και την παραγωγή του.

«Βρέθηκα στη Λακωνία ως ερωτικός μετανάστης αφού η σύζυγος

μου κατάγεται από εδώ. Ο Αμπελώνας είναι 5 στρέμματα, τα οποία καλλιεργούμε αποκλειστικά εμείς… Εγώ, πολλές φορές η Χρυσαυγή και τα παιδιά μας, η Ίρις και ο Μάξιμος. Μαθαίνεις σιγά σιγά τα παιδιά σου μία τέχνη που μπορεί να μην την ακολουθήσουν αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Τους μαθαίνεις κάτι και τους δημιουργείς αναμνήσεις στο χώμα», είπε αρχικά ο Αλέξης Τζόρβας.

Όσον αφορά στο γεγονός που τον ώθησε να πάρει αυτή την απόφαση, εξομολογήθηκε: «Έφτασα, λοιπόν, στα 33 μου, γυρνώντας από την Ινδία, να μην ξεκολλάει από το πόδι μου ο γιος μου, ο οποίος τότε ήταν 2,5, για δέκα ώρες και να προσπαθώ να τον απομακρύνω και να μην απομακρύνεται. Και εκεί πήρα την απόφαση ότι εγώ δεν μπορώ να μπω ξανά στη διαδικασία να φύγω με τη δουλειά, αλλά πρέπει να μείνω μαζί τους και να δώσω τις δικές μου βάσεις σαν μπαμπάς. Μας το επέτρεπε βέβαια και η οικονομική κατάσταση τότε… Έπρεπε λοιπόν να βρω τι θα κάνω την επόμενη ημέρα».

Από την πλευρά της, η Χρυσαυγή Ατσιδάκου είπε για την καθημερινότητά τους: «Ενώ σταμάτησε το ποδόσφαιρο θα είχαμε πάλι απόσταση. Τότε έρχεται η ώρα της επιλογής. Θα μπορούσα να του πω μην το κάνεις, δεν σε στηρίζω… Αυτή την περίοδο υπάρχει πολλή κίνηση στην οικογένεια μας, γιατί ναι μεν εμένα η συμβολαιογραφική έδρα μου και το γραφείο μου είναι στην Αθήνα, όμως και εδώ έχω πολλές εκκρεμότητες με την έννοια ότι υπάρχει μια τουριστική επιχείρηση της οικογένειας, στην οποία έχω ενεργό ρόλο επομένως και εγώ επαγγελματικά είμαι λίγο εδώ, λίγο εκεί… Ο Αλέξης έχει ρίξει πολλή δουλειά. Κάνει και εργασίες που άλλοι στη θέση του δεν θα καταδέχονταν να κάνουν και εξακολουθεί να κάνει».

Ο Αλέξης Τζόρβας κατέληξε: «Θέλω να πετύχω κάτι που δεν θα είναι απλά ανταγωνιστικό και για να το καταλάβεις πρέπει να δεις την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα χεριά μου. Αν δεν ήμουν αγρότης, δεν θα μπορούσα να πουλάω προϊόντα. Μετά από τέσσερα χρόνια το ελαιόλαδο που παράγουμε είναι στην αγορά, τώρα βγαίνουν οι ελιές Καλαμών και έρχεται και το κρασί. Το ταμπού “μην μπω στα χωράφια” εγώ το διασκεδάζω. Στην ηλικία μου δεν με απασχολεί τίποτα παρά μόνο να έχουμε την υγεία μας, να δουλεύω σκληρά και να δημιουργήσω κάτι που θα είναι κορυφαίο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της Αντιγόνης

 «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα είχε αυτό το τέλος, σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της»

 Πέτρος Λαγούτης: «Γύρναγα από τη δουλειά και έπιασα τον κλέφτη μέσα στο αυτοκίνητό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα