Αλίκη Κατσαβού: Η ατάκα του γιου της για τα μαύρα ρούχα που φοράει, λόγω πένθους

Πάνε περίπου 7 μήνες από τότε που ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή.

Η τελευταία σύζυγος του, Αλίκη Κατσαβού φορά ακόμα τα μαύρα ρούχα, πενθώντας για το χαμό του ανθρώπου που της χάρισε τον Φοίβο της.

Ο μικρός είναι η προτεραιότητά της και ο χρόνος της ηθοποιού είναι αφιερωμένος σε εκείνον, όταν βρίσκεται εκτός των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Η Αλίκη Κατσαβού κρατά καλή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι μοιράστηκε μαζί τους μια ατάκα του γιου

της που όπως φαίνεται την προβλημάτισε.

«Χθες σε μια βόλτα με το Φοίβο, με τα πόδια, όχι όπως στη φωτογραφία με το αυτοκίνητο, διασταυρωθήκαμε με μια αδέσποτη γάτα, που τρομαγμένη κρύφτηκε. Αμέσως ο Φοίβος μου είπε: “δεν τρόμαξε μαζί μου, εγώ φοράω ωραία ρούχα, έχουν χρώματα. Εσύ φοράς μαύρα”. Κάτι πήγα να πω, μα κατάπια τη γλώσσα μου. Μου χε μόλις πει την αλήθεια του! Συνεχίσαμε τη βόλτα μας όπως πάντα!», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Δείτε όσα έγραψε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χθες σε μια βόλτα με το Φοίβο, με τα πόδια, όχι όπως στη φωτογραφία με το αυτοκίνητο, διασταυρωθήκαμε με μια αδέσποτη γάτα, που τρομαγμένη κρύφτηκε. Αμέσως ο Φοίβος μου είπε: “δεν τρόμαξε μαζί μου, εγώ φοράω ωραία ρούχα, έχουν χρώματα. Εσύ φοράς μαύρα”. Κάτι πήγα να πω, μα κατάπια τη γλώσσα μου. Μου χε μόλις πει την αλήθεια του! Συνεχίσαμε τη βόλτα μας όπως πάντα! . . . #fivosvoutsas #toddlerwisdom #grief #ifeelyou #alwaystogether #family #loss #neverforgotten #blackclothes #yellowtshirt #lifeslowlypacesforward

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) στις 14 Οκτ, 2020 στις 5:52 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Η γκάφα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη Μελίνα Μερκούρη

“Ζω ακόμα με τα χρήματα από το ‘Ευτυχισμένοι Μαζί’! Έπαιρνα 1,000 ευρώ το επεισόδιο”

Η εξομολόγηση του Γιώργου Γεροντιδάκη: “Το έφερα βαρέως που έφυγε από το χέρι μου ο Κλεομένης”

Keywords
Τυχαία Θέματα