Αμαρυλλίς: Η μοναδική φωτογραφία που δημοσίευσε από τη βάπτιση του γιου της

Η Αμαρυλλίς και ο Κώστας Ματσίκας βάπτισαν τον γιο τους το απόγευμα της Τετάρτης 5/7 σε μια παραμυθένια τελετή δίπλα στη θάλασσα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island και το «παρών» έδωσαν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού.

Ο 1,5 ετών γιος του ζευγαριού έλαβε το όνομα Ευάγγελος, ενώ μετά το μυστήριο πραγματοποιήθηκε δεξίωση

προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή την ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή για την οικογένεια της Αμαρυλλίς και του Κώστα Ματσίκα.

Η Αμαρυλλίς και ο Κώστας Ματσίκας βάπτισαν τον γιο τους!Οι δηλώσεις της Αμαρυλλίς για τη βάπτιση του γιου της

«Το όνομα του γιου μας είναι Ευάγγελος. Καλότυχος, καλοφώτιστος, τυχερός και ευλογημένος για όλη του τη ζωή να είναι. Να τον καμαρώνουμε και να είμαστε δίπλα του και να πορευόμαστε και πίσω του, όχι μόνο δίπλα του.

Το όνομα το πήρε από τον παππού του. Η καθημερινότητα μαζί του είναι υπέροχη, μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή, έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή. Είναι θαύμα, μια ευλογία. Ό,τι και να σου πω, τα λόγια είναι περιττά», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο «Πρωινό μας».

Η Αμαρυλλίς δημοσίευσε την ωραιότερη φωτογραφία από τη βάπτιση του γιου της

Μερικές ώρες μετά το μυστήριο, η Αμαρυλλίς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μία και μοναδική φωτογραφία από τη βάπτιση του μικρού Ευάγγελου. Η χαρούμενη μαμά κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της και μαζί χαζεύουν τα πυροτεχνήματα στον ουρανό.

«Να μας ζήσεις γιε μας! Ευάγγελος», σημείωσε χαρακτηριστικά η Αμαρυλλίς στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ricky Martin – Jwan Yosef: Παίρνουν διαζύγιο μετά από έξι χρόνια γάμου -Η ανακοίνωσή τους

 Μαρία Σάκκαρη: Έχετε δει την αδερφή της; Η απίστευτη ομοιότητά τους -Φωτογραφία

 Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open

Keywords
Τυχαία Θέματα