Καλοκαίρι yes: Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για τη νέα πρωινή εκπομπή

Η έντονη φημολογία που υπήρχε το τελευταίο διάστημα ήρθε να επιβεβαιωθεί με την επίσημη ανακοίνωση του OPEN, καθώς η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη θα βρίσκονται στην παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής του σταθμού «Καλοκαίρι yes».

Η νέα πρωινή εκπομπή κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και στο πλατό μαζί με τους παρουσιαστές θα βρίσκονται ο Φοίβος Παπαδάκης και ο Γιάννης Μπούτος.

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για το «Καλοκαίρι yes»

Δροσερό, αισιόδοξο

και απολαυστικό έρχεται το καλοκαίρι στο OPEN, μέσα από την πιο κεφάτη και ανατρεπτική τηλεοπτική παρέα!!

Η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσσια Τσαλαπάτη, μαζί με τον Φοίβο Παπαδάκη, τον Γιάννη Μπούτο και την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, λένε από τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου και καθημερινά στις 9:50 …. «yes» στην πιο ωραία εποχή του χρόνου και μας υπόσχονται να δώσουν χρώμα, διάθεση και ρυθμό στα πρωινά μας!

To «Καλοκαίρι… #yes» σε παραγωγή της Barkingwell Media, προσγειώνεται στο OPEN και τα έχει κυριολεκτικά όλα!

Ευχάριστες ειδήσεις, ο παλμός των όσων συμβαίνουν στην επικαιρότητα και την showbiz, social reports, τηλεοπτικά νέα, life style, απευθείας συνδέσεις με τα “καυτά” καλοκαιρινά spots, αλλά και συνεντεύξεις με καλλιτέχνες, έρευνες για τις σχέσεις, τα παιδιά και τους γονείς, και πάνω απ όλα, super θετική διάθεση, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά του πιο δροσερού καλοκαιρινού πρωινού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ #YES (@kalokairi_yes)

Καλοκαίρι… #yes γεμάτο εκπλήξεις! Γιατί η παρέα, κάνει τη διαφορά! Από τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 09:50, στο OPEN!

Διαβάστε ακόμα:

 Ricky Martin – Jwan Yosef: Παίρνουν διαζύγιο μετά από έξι χρόνια γάμου -Η ανακοίνωσή τους

 Μαρία Σάκκαρη: Έχετε δει την αδερφή της; Η απίστευτη ομοιότητά τους -Φωτογραφία

 Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open

Keywords
Τυχαία Θέματα