Ιβάν Σβιτάιλο: «Όταν ήμουν μικρός με φώναζαν Αλβανό, ενώ είμαι Ουκρανός»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στην Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη ο Ιβάν Σβιτάιλο. Ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής που θα γίνει σε λίγο καιρό μπαμπάς για δεύτερη φορά, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της συζύγου του, τονίζοντας πως νιώθει πολύ όμορφα που θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά τους.

Παράλληλα, ο Ιβάν Σβιτάιλο αναφέρθηκε και στο bullying που έχει βιώσει στα παιδικά του χρόνια, αλλά και στον πατέρα του με τον οποίο δεν μιλούσαν επί δύο δεκαετίες.

Όσα είπε ο Ιβάν Σβιτάιλο
στην κάμερα του Mega

«Νιώθω υπέροχα που θα γίνω για δεύτερη φορά πατέρας και μεγαλώνει η οικογένεια. Είναι κοριτσάκι. Ήμασταν μαζί με την γυναίκα μου όταν μάθαμε ότι είναι έγκυος. Το θέλαμε και οι δυο. Για 20 χρόνια δεν είχα σχέσεις με τον πάτερα μου.

Ήταν βάρια αλκοολικός και κάποια στιγμή έχασε τη συνείδηση του και δεν μπορούσα να έχω μια ουσιαστική επικοινωνία. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα βίωσα bullying γιατί ήμουν ένα αγόρι 10 χρονών που έκανε μπαλέτο. Όταν ήμουν μικρός με φώναζαν Αλβανό, ενώ ήμουν Ουκρανός.

Όταν δυσκολευόμουν οικονομικά έκανα κι άλλες δουλειές. Δούλεψα σε κουζίνα, μεταφορές, σερβιτόρος. Όταν έχασα τον πατέρα μου, πήρα πολλά κιλά. Τώρα ξεκινάω γυρίσματα για μια κωμωδία στην ΕΡΤ», είπε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Διαβάστε ακόμα:

Αμαρυλλίς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη βάφτισή του γιου της -«Έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή»

Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει για τις αισθητικές επεμβάσεις -«Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι»

Καινούργιου – Τζήμερος: Χαμός στον αέρα του Alpha -Έκλεισε άρον άρον τη σύνδεση η παρουσιάστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα