Αγγελική Ηλιάδη: Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του γιου της, Μπάμπη που έγινε 18 ετών!

Πριν από μερικές ημέρες, ο μεγάλος γιος της Αγγελικής Ηλιάδη ενηλικιώθηκε! Συγκεκριμένα, ο γοητευτικός νεαρός που απέκτησε με τον ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων Μπάμπη Λαζαρίδη -ο οποίος δολοφονήθηκε το 2008 στη Βούλα- είχε στις 3 Ιουνίου τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 18 του χρόνια.

Την ημέρα εκείνη, με αφορμή το χαρμόσυνο γεγονός, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram,

μέσα από την οποία ευχήθηκε στον γιο της δημόσια για τα 18α γενέθλιά του.

«Το μωρό μου έγινε 18! Σε αγαπώ τόσο πολύ…προχώρησε…ξέρεις εσύ…όλη η ζωή είναι μπροστά σου…και εγώ πάντα δίπλα σου…η πρώτη, πιο μεγάλη, πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου όταν βγήκες απ’ τα σπλάχνα μου…και σε πήρα στην αγκαλιά μου.

Ο Θεούλης είναι μεγάλος…είπα! Είμαι ευγνώμων για σένα και τον αδερφούλη σου. Όλα τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα γιατί το αξίζεις!!!! Χιλιόχρονος καρδιά μου και πάντα χαμογελαστός», έγραψε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια ετοίμασε ένα πάρτι γενεθλίων για τον γιο της, στο οποίο μαζεύτηκαν λίγοι και καλοί τους φίλοι. Σε αυτό, ο Μπάμπης Λαζαρίδης πόζαρε μαζί και με τον μικρό του αδερφό, τον οποίο η Αγγελική Ηλιάδη έχει αποκτήσει με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Επίσης, όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων, η τούρτα που ετοίμασαν στον ενηλικιωμένο πλέον γόη, ήταν άκρως εντυπωσιακή, σε μπλε αποχρώσεις και τριώροφη.

Δείτε παρακάτω σχετικό φωτογραφικό υλικό: 

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Στον τάφο του η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη εννέα μέρες μετά από τον θάνατό του

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» από Κούγια – «Πάσχει από γονιδιακό νόσημα, μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών της»

Στάθης Σχίζας: Μιλάει πρώτη φορά για τη συνάντηση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου -«Υπήρχε αμηχανία»

Keywords
Τυχαία Θέματα