Αγγελική Νικολούλη για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά»

Αναμφισβήτητα, η υπόθεση της Πάτρας αποτελεί μία από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την Αστυνομία τα τελευταία χρόνια, αφού τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια. Ο λόγος για την Τζωρτζίνα, την Μαλένα και την Ίριδα.

Η Αγγελική Νικολούλη έχει ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση από την αρχή, κάνοντας τη δικής της έρευνα για όσα συνέβαιναν στην οικογένεια, τα προβλήματα που φαίνεται να είχαν τα παιδιά, τις καταθέσεις της μητέρας αλλά και των ανθρώπων που γνώριζαν το ζευγάρι.

Σε κάθε εκπομπή της η δημοσιογράφος φέρνει

νέα στοιχεία για την υπόθεση στη δημοσιότητα κι όλοι κρέμονται από το στόμα της. Εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται στον αέρα το καθηλωτικό trailer για το «Φως στο Τούνελ» αυτής της εβδομάδας.

Στο βίντεο βλέπουμε ένα ρολόι, του οποίου οι δείκτες κινούνται ενώ από πίσω ακούγονται παιδικές φωνές.Κάποια στιγμή οι δείκτες σταματάνε και εμφανίζεται στην οθόνη ένα μήνυμα όλο νόημα: «Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά». Στη συνέχεια, εμφανίζεται μια φωτογραφία της οικογένειας βαμμένη με κόκκινο χρώμα.

Οι τηλεθεατές της εκπομπής έμειναν άναυδοι βλέποντας το trailer και ανυπομονούν να δουν και να ακούσουν όλα όσα έχει ανακαλύψει και θα παρουσιάσει η Αγγελική Νικολούλη στην επερχόμενη εκπομπή, όπως γράφουν στα σχόλια.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial)

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη και ήταν πολύ άσχημο»

Πάτρα: Οι υποψίες των γιατρών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και η επικοινωνία με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

 Ελένη Μενεγάκη: «Η μαμά μου μεγάλωσε εμένα και τον αδερφό μου με διαφορετικούς τρόπους»

Keywords
Τυχαία Θέματα