Άννα Φόνσου για τον θάνατο της Νόνικας Γαληνέα: «Δεν είμαι ακόμα στα καλά μου»

Η Άννα Φόνσου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και στη δημοσιογράφο Ξανθίπη Βουτσαλά και μίλησε για τις απώλειες της Νόνικας Γαληνέα και του Γιάννη Φλωρινιώτη αλλά και το έργο που θα αφιερωθεί στη μνήμη του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του «Σπίτι του Ηθοποιού» αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο της Νόνικας Γαληνέα, λέγοντας: «Δεν είμαι πολύ στα καλά μου ακόμα γιατί η απώλεια της Νόνικας Γαληνέα

ήταν πολύ ξαφνική και ανέλπιστη. Ήταν 42 χρόνια φίλη μου».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η ίδια ρωτήθηκε για τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος «έσβησε» σε ηλικία 76 ετών, δηλώνοντας έμμεσα ότι αδικήθηκε στην καριέρα του: «Αυτό το παιδί είχε τέτοιο πάθος για αυτό που έκανε, να είναι καλά εκεί που πάει και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που θα δώσει ο γιος του τα ρούχα του Φλωρινιώτη για να τα φιλοξενήσουμε εδώ, στο Σπίτι του Ηθοποιού. Νομίζω ότι άξιζε ο Γιάννης για πολύ περισσότερα πράγματα.

Άνθρωποι που τον έχουν μιμηθεί, έχουν πολλά λεφτά και ο Γιάννης ήταν πάντοτε με τα παιδιά του που ήθελε να τα προβάλλει. Όλοι που θέλουν να κάνουν ένα σόου κριτικάρουν τον Φλωρινιώτη, αν φοράει τα έξαλλα ρούχα, αλλά δεν ήταν για κριτική, ήταν πρωτοπορία».

Παράλληλα, η Άννα Φόνσου αποκάλυψε και τον κινηματογράφο που φτιάχτηκε και πήρε το όνομα του Ανδρέα Μπάρκουλη: «Σε περίπου 20 μέρες θα λειτουργήσει ο κινηματογράφος της γειτονιάς που θα ονομάζεται “Ανδρέας Μπάρκουλης”. Ήταν φίλος μου και του χρωστάω πάρα πολλά και δεν τον έχω ξεχάσει και ποτέ».

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Αντετοκούνμπο: Στο νοσοκομείο η κόρη του

 Fipster: Απαντά για τα δακρυγόνα στο WaterBoom Festival – «Δεν είχα εικόνα για το τι συνέβαινε»

 Ξεσπά η μητέρα της Αναστάζια: «Σκότωσαν το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο»

Keywords
Τυχαία Θέματα