Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Πρώτο ταξίδι για το νιόπαντρο ζευγάρι!

Μία εβδομάδα έγγαμου βίου συμπλήρωσαν μέσα στο Σαββατοκύριακο η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός! Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 27/5 στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι και έπειτα έκανε ένα μεγάλο πάρτι για τους συγγενείς και τους φίλους του, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο.

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

και έτσι δεν θα γινόταν να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από την ημέρα του γάμου της. Τόσο η ίδια όσο και ο – πλέον – σύζυγός της απόλαυσαν αυτή την ξεχωριστή ημέρα και νύχτα, γιορτάζοντας την αγάπη τους.

Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη απόδραση ως νιόπαντρο ζευγάρι και να επισκεφτούν ένα από τα αγαπημένα τους νησιά στις Κυκλάδες.

Οι δυο τους θέλησαν να περάσουν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης πριν την επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Έτσι, δεν έλειψαν οι βουτιές στη θάλασσα και στην πισίνα, οι βόλτες στα γραφικά σοκάκια και φυσικά το καλό φαγητό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Prelevic (@annaprelevic)

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της, η Άννα Πρέλεβιτς ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram τρία στιγμιότυπα από τις διακοπές με τον σύζυγό της. Το μοντέλο και επιχειρηματίας μας έδειξε τις πετσέτες θαλάσσης τους, οι οποίες φυσικά είχαν θέμα τον γάμο τους, όπως και το τεράστιο ψάθινο καπέλο, που επάνω έγραφε «Just Married».

Διαβάστε ακόμα:

 Εριέττα Μανούρη: «Πήγα στο νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης»

Λένα Μαντά: Παραμένει ο σύζυγός της στο νοσοκομείο -«Ελπίζουμε για το καλύτερο…»

 Δημήτρης Παπανικολάου για Γιώργο Γεωργίου: «Έλεγα τι παρουσιαστικό είναι αυτό… Τόσα χρόνια δεν έφτιαξε ούτε ένα δόντι;»

Keywords
Τυχαία Θέματα