Άννα Βίσση: Η συνάντηση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στους Παξούς

Η Άννα Βίσση μετά τις Κυκλάδες αποφάσισε να επισκεφτεί το Ιόνιο και συγκεκριμένα την Κέρκυρα προκειμένου να κάνει διακοπές με τους φίλους της. Η γνωστή τραγουδίστρια λατρεύει το καλοκαίρι και κάθε χρόνο περιμένει πώς και πώς να επισκεφτεί τα ελληνικά νησιά με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Με αφορμή το ταξίδι της στην Κέρκυρα, η Άννα Βίσση

επισκέφτηκε το γειτονικό και ιδιαίτερα δημοφιλές νησί, τους Παξούς. Εκεί, είχε και μια συνάντηση με τον άνθρωπο που φρόντισε να γνωρίσει τις ομορφιές του νησιού όλος ο πλανήτης και δεν είναι άλλος από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες δείπνησαν, συζήτησαν και πέρασαν το βράδυ τους με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Η Άννα Βίσση και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία, την οποία η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ιδιαίτερα συνδεδεμένος με το νησί και το επισκέπτεται κάθε χρόνο, περνώντας τις διακοπές του. Ο δημιουργός του «Maestro» έχει βρει εκεί το καταφύγιό του και δεν το αλλάζει με τίποτα.

Άννα Βίσση και Χριστόφορος Παπακαλιάτης ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό!

Διαβάστε ακόμα:

Αγγελική Δαλιάνη: Έγινε 44 και το γιόρτασε με την οικογένειά της! Η μεγάλη ομοιότητα με την κόρη της

 Τατιάνα Στεφανίδου: Γιόρτασαν οικογενειακώς τα γενέθλια του Λάμπη Ευαγγελάτου στην Κεφαλονιά

 Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης: Στο νεκροτομείο στο πλευρό του γιου του

Keywords
Τυχαία Θέματα