Μαρία Μπακοδήμου: Οι νέες φωτογραφίες από τη Ζανζιβάρη – Τα «κλικ» με τους ντόπιους

Αυτό το καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο στη Μαρία Μπακοδήμου, καθώς έκανε ένα ταξίδι στην Αφρική και έζησε μοναδικές στιγμές μαζί με την παρέα της. Η γνωστή παρουσιάστρια επισκέφτηκε τη Ζανζιβάρη, γνωρίζοντας μια διαφορετική κουλτούρα και έναν διαφορετικό πολιτισμό. Η ίδια είναι ενθουσιασμένη με βιώνει εκεί!

Η Μαρία Μπακοδήμου διαθέτει το δικό της προφίλ στο Instagram και έτσι δε θα μπορούσε να μην μοιραστεί

με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Η Ζανζιβάρη έχει «μαγέψει» την παρουσιάστρια, η οποία απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της εκδρομής.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε στον λογαριασμό της νέες φωτογραφίες από την επίσκεψη στη Ζανζιβάρη και αναφέρθηκε σε όσα έμαθε κατά τη διάρκεια της διαμονής της εκεί.

Όσα έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου για τη Ζανζιβάρη

«Η οικονομία της Ζανζιβάρης στηρίζεται στον τουρισμό . Γι’ αυτο κι αναδεικνύουν στους ξένους κάθε κομμάτι της κουλτούρας τους. Οι φάρμες είναι μικρές κοινότητες οικογενειών που ζουν μαζί και καλλιεργούν βότανα και μπαχαρικά.

Σε ξεναγούν στη φύση τους , βλέπεις καρπούς και φυτά που δεν έχεις ξαναδεί και το μεσημέρι σου κάνουν το τραπέζι με μαγειρέματα των γυναικών -που δεν τις βλέπεις ποτέ.

Ρύζι με μπαχαρικά τους, καυτερή σάλτσα ανανά με γαρίδες, κοτόπουλο, τόνο, αμέτρητες κολοχτυπες και τα φρούτα τους που είναι κανονικά του παραδείσου. Μέσα σε αυτή τη φάρμα υπάρχει και σχολείο για τα παιδιά τους», σημείωσε η Μαρία Μπακοδήμου στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Bacodimou (@mariabacodimou)

Διαβάστε ακόμα:

Αγγελική Δαλιάνη: Έγινε 44 και το γιόρτασε με την οικογένειά της! Η μεγάλη ομοιότητα με την κόρη της

 Τατιάνα Στεφανίδου: Γιόρτασαν οικογενειακώς τα γενέθλια του Λάμπη Ευαγγελάτου στην Κεφαλονιά

 Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης: Στο νεκροτομείο στο πλευρό του γιου του

Keywords
Τυχαία Θέματα