Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης: Στο νεκροτομείο στο πλευρό του γιου του

Ο Οδυσσέας Σταμούλης βιώνει δραματικές στιγμές, καθώς ο γιος του, ο Χρήστος του, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 11 ετών. Ο ίδιος κολυμπούσε σε παραλία της Ικαρίας, όταν μπλέχτηκε στα δίχτυα σημαδούρας και πνίγηκε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ανείπωτος είναι ο πόνος που έχει προκαλέσει ο θάνατος του 11χρονου και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που συνέβη στους Φούρνους Ικαρίας. Ο γνωστός ηθοποιός όπως και η μητέρα

του 11χρονου είναι συντετριμμένοι που έχασαν το καμάρι τους τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Πού βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά τον θάνατο του γιου του

Η σορός του 11χρονου Χρήστου μεταφέρθηκε από την Ικαρία στη Σάμο προκειμένου να γίνει η νεκροψία και να εντοπιστεί η αιτία του θανάτου του. Ο Οδυσσέας Σταμούλης ταξίδεψε στο νησί ώστε να βρίσκεται δίπλα στο παιδί του, που χάθηκε τόσο νωρίς.

Ο ηθοποιός ταξίδεψε στο νησί μαζί με τον αδερφό του, Ισίδωρο, ο οποίος του συμπαραστέκεται σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Την αποκάλυψη έκανε μέλος της οικογένειας μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στο Facebook. Ο Οδυσσέας Σταμούλης βρίσκεται από χθες στη Σάμο και είναι βυθισμένος στη θλίψη.

«Επειδή αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι, πού βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης, σας ενημερώνουμε ότι από χθες βρίσκεται στη Σάμο, δίπλα στο παιδί του στο νεκροτομείο και θα το συνοδεύσει με το πλοίο στην τελευταία του κατοικία. Οικογένεια Οδυσσέα Σταμούλη», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα:

 Breakfast@star: Στον αέρα το trailer Χατζίδου – Παύλου! Η νέα προσθήκη στην ομάδα τους

 Γιάννης Πλούταρχος: Η μητέρα του χορεύει τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου και γίνεται viral!

 Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι σέλφι με τον μπαμπά της και η μεγάλη ομοιότητά τους

Keywords
Τυχαία Θέματα