Αντελίνα Βαρθακούρη: Απαντά για τη διατροφή που ακολουθεί -«Το ότι προσέχω δεν σημαίνει πως…»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μπορεί εδώ και αρκετό καιρό να απέχει από τα τηλεοπτικά δρόμενα, ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H παρουσιάστρια έχει τακτική επαφή με τους followers της και συνεχώς μοιράζεται μαζί τους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Χτες (22/7), η Αντελίνα Βαρθακούρη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από τα πιάτα των διακοπών της, που προκάλεσαν τα σχόλια των ακολούθων της.

Με νέα

ανάρτηση στον λογαριασμό στης, η παρουσιάστρια απάντησε για τη διατροφή της οικογένειάς της, αλλά και το πρόγραμμα που ακολουθεί η ίδια.

Αντελίνα Βαρθακούρη – Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Το ότι εγώ προσέχω ή έχει επιλέξει για καλό της υγείας να αλλάξω τρόπο διατροφής, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μαγειρεύω για την οικογένειά μου. Λατρεύω τις παραδόσεις, τις γεύσεις που σε ταξιδεύουν στο χρόνο και πιστεύω πως το να έχεις τον τρόπο να μαζεύεις αυτούς που αγαπάς γύρω από ένα τραπέζι, κρατά δεμένη την οικογένεια.

Θα ήθελα οι κόρες μου, όταν δεν υπάρχω, να έχουν συντροφιά τους, ωραίες οικογενειακές εικόνες και γεύσεις από τη μαμά τους και να τις μεταδώσουν και στα δικά τους παιδιά.

Οπότε, η διατροφή/ δίαιτα είναι ένα άλλο κομμάτι που αφορά εμένα ως ενήλικη και όχι τα παιδιά μου, την οικογένειά μου ή τους φίλους που φιλοξενώ», απάντησε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κωνσταντάκη: «Σαν κοινωνία πάμε πολύ πίσω, με τρομάζει η ψυχολογία της μάζας»

Έρωτας Φυγάς: Σοκ για τον Μάρκο! Μαθαίνει ότι ο Γιωργάκης είναι γιος του

Χρήστος Φωτίδης για Στάθη Ψάλτη: «Αυτό το λάθος έκανε και δεν του έμεινε τίποτα στο τέλος»

Keywords
Τυχαία Θέματα