Η Παραλία: Θερμή υποδοχή στο Twitter – «Έτοιμη για Netflix είναι η σειρά»

Το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς της ΕΡΤ «Η Παραλία» προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις! Η δραματική σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη.

Δανάη Μιχαλάκη, Γιουλίκα Σκαφιδά, Δημήτρης Μοθωναίος. Κώστας Νικούλι, Γιάννης Κουκουράκης, Γιώργος Νινιός, Αλέξανδρος Λογοθέτης,

Γωγώ Καρτσάνα αποτελούν μόνο κάποια από τα ταλαντούχα πρόσωπα που στελεχώνουν τη σειρά και υποδύονται τους βασικούς ήρωες.

Οι χρήστες του Twitter περίμεναν με ανυπομονησία την πρεμιέρα της καινούργιας καθημερινής σειράς της ΕΡΤ «Η Παραλία» και παρακολούθησαν αφοσιωμένοι το πρώτο επεισόδιο, παρατηρώντας τη σκηνοθεσία, την πλοκή και τις ερμηνείες των ηθοποιών. Η έναρξη της ιστορίας, που μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, ενθουσίασε το κοινό, με τα εγκωμιαστικά σχόλια να πλημμυρίζουν το διαδίκτυο.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν τη σκηνοθετική πινελιά του Στέφανου Μπλάτσου, κάνοντας λόγο για το ταλέντο του, αλλά και τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών που ήδη ξεχώρισαν. Τηλεθεατής, μάλιστα, δε δίστασε να αναφέρει πως η σειρά είναι έτοιμη για Netflix!

«Η Παραλία»: Η ιστορία της νέας σειράς της ΕΡΤ

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης).

Ο Γιώργος, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά την Υπατία προκειμένου να ζητήσει το χέρι της και επίσημα από την οικογένειά της.

Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής.

Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωές μας θεωρούσαν δεδομένα.

Σύντομα, με αφετηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, ο παράδεισός της θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά.

«Η Παραλία»: Κέρδισε το Twitter από το πρώτο επεισόδιο

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ειναι ο ατιμος !! μεγαλη αγκαλια !! #Hparalia pic.twitter.com/omyVBzuWCW

Keywords
Τυχαία Θέματα